Pemanen Air Penanganan Unit Ahu

Short Description:

Luwih saka 61 bagean corss;

Desain modul;

dilengkapi karo online efficiency dhuwur kanggo panas exchanger online;

Max airflow kanggo unit siji bisa dadi 250.000 CMH.


Detail produk

Tags Product

    Gambaran Umum Ahu

    Holtop wis sawetara saka sudhut Unit jawab online dienggo ing macem-macem aplikasi saka latar kantor cilik tolarger aplikasi industri. Umum kanggo kabeh item ing sawetara iku sistem lan komponen wis dikembangaké kanggo gawe marem panjaluk kenceng kanggo konsumsi energi kurang, exchangers panas, motor lan Unit penggemar kabeh ngalami testing ekstensif, loro ing laboratorium lan ana ing pategalan, supaya tundhuk karo panjaluk mangsa currentand kanggo konsumsi energi kurang.

    Desain seri HJK-E Unit Penanganan gabungan Air, sesuai / 14294-2008 Standar Nasional GB T strictly, lan tansah deepen R & D lan nganyari kanggo kaping, diadegaké kauntungan anjog ing generasi anyar Marine Recovery Technology.Holtop kang "U" Series Air Penanganan Unit, wis adoh ngluwihi standar normal ing akeh ciri kinerja.

    Fitur utama

    Frost resisting desain bridge kadhemen

    - Panel Single-kulit sandwiched Kapadhetan dhuwur PU umpluk, indeks break termal tekan standar TB2 EU.

    mechanical kekuatan dhuwur

    - Bangunan karo sheet galvanized kulit utama, kulit njaba werna baja sheet lan

    framework baja kuwat. Meksa toleransi nganti 2000Pa, cocok kanggo airflow gedhe

    aplikasi.

    tightness dhuwur online

    - Double inlaid sealing kanggo nggabungake rancangan lan Panel tightly, minimalake online

    bocor. rate bocor Air kurang saka 1% ing meksa positif internal 1000pa. 

    kombinasi Flexible

    - Dirancang karo 100mm pengaturan, rancangan lan Panel fleksibel kanggo ngganti

    miturut syarat desain, lan gampang kanggo pangiriman bagean lan Déwan situs.

    5


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk