Tala Fou Faalevaiaso a Holtop #27

Ulutala i lenei vaiaso

Turkey - Ma'a'au'au ole Global AC Alamanuia

Talu ai nei, na tupu ai ni mea fa'apitoa i le itu i matu ma saute o le Sami Uliuli.Iukureini i le itu i matu ua taia e se taua faataumaoi, ae o Turkey i le itu i saute o loʻo feagai ma le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega.I le maketi o le ea a Turki, Daikin ma Mitsubishi Electric, o le au taaalo malolosi e toʻalua i le faʻalapotopotoga o le ea malulu o le lalolagi, na faʻasalalau i le faaiuga o Me o le a latou faia nisi tupe faʻafaigaluega ina ia faʻalauteleina a latou gaosiga i le lotoifale.

O loʻo i totonu o se ala taua i le va o Europa ma Asia, o Turkey e mafai ona nofoia se tulaga taua i le maketi o le ea malulu i le lalolagi.Ua filifilia e Daikin ma Mitsubishi Electric Turkey e avea ma se tasi o latou gaosiga faʻavae e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo pamu vevela i Europa e faʻatatau i le faʻavae o le carbon-neutral policy.E le gata o faiga pamu vevela ea-i-vai (ATW) e fetaui ma le aganuu faʻavevela a Europa, ae faʻapea foʻi ma pamu vevela ea (ATA) e pei o pamu vevela potu ea (RACs) ma faiga faʻafefe faʻafefe (VRF) o loʻo manuia mai. fa'alauteleina talosaga i Europa.I se tulaga faapena, e mafai ona mafaufauina o isi tagata gaosi oloa o le a faʻatuina a latou gaosiga gafatia i Turkey i le lumanaʻi.

0704-turkey ac maketi

Mo tagata gaosi oloa ma faʻavae gaosiga i Asia aemaise lava, ua manatu Turkey o loʻo nofoia se tulaga taua i a latou fuafuaga faʻavaomalo o se faʻavae gaosiga mo ea malulu mo Europa.I le taimi nei, o le vevesi i le lalolagi sapalai laina, e aofia ai le fufusi o pusa o le gataifale, ua leva ona tumau, ma o le faʻatuina o se nofoaga gaosi oloa i Turkey e foliga mai o se fua aoga.Ea malulu gaosia i Turkey e mafai ona tuʻuina atu i le tele o atunuʻu o Europa (EU) e aunoa ma ni tiute faʻaulufale mai ona o le Free Trade Agreement (FTA) i totonu o se vaitaimi puʻupuʻu i luga o le fanua, ma e mafai ona faʻapuupuuina le taimi faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i le felauaiga mai fafo. nofoaga autu o gaosiga i Asia.

 0704-turkey ac

Talu ai e le gata o se ki i fuafuaga, ua toe tosina atu ai Turkey ona o lona gafatia e avea ma maketi ea malulu.

E tusa ai ma le ISKID, o le Asosi a Turkish o tagata gaosi oloa ma / poʻo tagata faʻaulufaleina mai o le climatization, pusaaisa, ma masini ea malulu, i tua atu o le tuputupu aʻe o le maketi ea malulu Turkish i le 2021, vaelua-ituaiga ea malulu na avea ma malosiaga faʻatau ma sili atu i le tasi miliona iunite. ma le 42% le tuputupu aʻe i lea tausaga ma lea tausaga.

O lenei tuputupu aʻe ua faʻapea na faʻateleina tele ona o manaʻoga mo galuega mamao i le taimi o faʻamaʻi.E le gata i lea, o le aofaʻi o vaʻalele vaeluaga na faʻatau atu i fafo na matua faʻateleina, ausia faʻamaumauga maualuga 120% faʻatupulaia tausaga i lea tausaga.

E tusa ai ma le lipoti, na faʻateleina foi le faʻatau atu o faiga VRF.A'o fa'aitiitia tupe fa'afaigaluega a le malo, e le'i matua a'afia VRF.

Ole maketi laititi-VRF aemaise lava na ausia le 20% i lea tausaga ma lea tausaga faʻatupulaia ma faʻateleina fale i nofoaga tu matafaga.

Ua siitia foi le tului i pamu vevela ATW, ona o le siisii ​​o tau o le malosi.O loʻo faʻamoemoe le ISKID o le a tupu tele le maketi a Turkish ATW i le lumanaʻi.

O Turkey, lea ua leva ona manatu o se maketi maualuga, ua tosina mai ai le tele o tagata gaosi ea malulu, ma o le tele o ituaiga mai Iapani, Amerika, Korea i Saute, ma Saina ua ulufale atu i le maketi.Faatasi ai ma i latou, o tagata gaosi Iapani e pei o le Daikin ma le Mitsubishi Electric ua ausia le manuia mataʻina.O tagata gaosi Siamani e pei o Bosch na ulufale foi i le maketi faʻamafanafana.Ua sili atu ona malosi le au gaosi oloa i totonu, ma o ituaiga fale e pei o Vestel ma Arçelik-LG ua maua se vaega patino i vaega o le RAC ma le VRF.

O le faʻatuina o se gaosiga faʻavae i Turkey o le a aumaia ai foi le Sasaʻe Tutotonu ma Aferika maketi i le faʻamoemoeina, ae le na o Europa.

So atunuu uma e pei o Saudi Arabia ma Aikupito latou te faia ni tau maualuga ma le faaulufale mai o oloa mai Turkey mo mafuaaga faalelotu ma faaupufai.Ae ui i lea, o le faʻavaeina o se faʻavae i Turkey, lea e latalata i nei maketi, e foliga mai e taua tele i le faʻaitiitia o lamatiaga e pei o tau o felauaiga ma le faʻamautuina o tupe mama.

E le gata i lea, o atunuu e gaosia suauu e pei o Saudi Arabia ma United Arab Emirates (UAE) i Sasaʻe Tutotonu o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia le tamaoaiga ona o le maualuga o le tau o le suauʻu, ma o loʻo faʻamoemoe o le a faʻamoemoeina nofoaga e auina atu i fafo.Pe a faʻatautaia pisinisi faʻafefe i totonu o Sasaʻe Tutotonu, atonu e sili atu ona faigofie le taliaina o faʻatauga faʻatau e faia e tagata faigaluega Turkish e masani i atunuu tuaoi.Talu ai o Turkey o loʻo i ai se atinaʻe faufale olaola, e mafai ona faʻamoemoe atoatoa e mafai ona o faatasi le faʻatau atu o faʻasalalauga faʻapisinisi ma galuega faʻatino e kamupani faufale Turkish o loʻo galulue i atunuu tuaoi.

I le lumanaʻi, o le a faʻateleina le taua o Turkey mo le faʻaleleia o le ea, e le gata o se maketi i totonu o le atunuʻu ae faʻapea foi o se gaosiga ma faʻatauga faʻatau e faʻatatau i Europa, Sasaʻe Tutotonu, ma Aferika.

 

 

tala o maketi

Fa'afou fa'atuputeleina o lo'o fa'atuputeleina le fa'avevela ma le mālūlū i Europa

O le faʻamafanafanaina ma le faʻamafanafana e faʻavae i luga o malosiaga faʻafouina o loʻo faʻatupulaʻia pea e tusa ai ma se tala na lomia mo le EU Industry Days, o se taʻaloga faʻaletausaga faʻaletausaga e faʻamaonia ai le au fai pisinisi ma faʻaauau talanoaga faʻavae pisinisi aʻo faʻaleleia le malamalama o le alamanuia Europa.0704-malosi fa'afouina

 

2020, renewables na maua mo le 23% o le aofaʻi o le malosi na faʻaaogaina mo lenei vaega i le EU, lea e faʻaalia ai le faʻatupulaia tumau pe a faʻatusatusa i le 12% i le 2004 ma le 22% i le 2019. o le fa'avevela e ala i le fa'aogaina o pamu vevela.

O loʻo faʻaalia e le tusiga o Suetena o le pito i luma malosi ma sili atu i le 66% o lona malosi faʻaaogaina i le faʻamafanafana ma le malulu e sau mai mea faʻafouina.O isi vaega o le Nordic-Baltic itulagi o loʻo taʻitaʻia foʻi lenei tulaga, ma Suetena na sosoo ai ma Estonia e 58%, Finelani e 58%, Latvia e 57%, Tenimaka e 51%, ma Lithuania e 50%.Peleseuma ma le 8%, Netherlands ma le 8%, ma Aialani ma le 6% o loʻo tuai i tua e tusa ai ma fuainumera.

 

 

HVAC Trending

Maketi Fe'a'ele'ele Fefa'ataua'iga Si'itia i luga ole 25% ile 2021

I le 2021, na vaʻaia e Saina lona faʻatupulaia o le tamaoaiga i le amataga o le tausaga ae pa'ū i le afa lona lua o le tausaga.O lenei faʻalavelave na faʻaalia foi i le maketi o le ea malulu (CAC).O le afa muamua o le tausaga na vaaia ai le tuputupu aʻe tele i le maketi o le CAC a Saina, ae na faʻaitiitia le faʻatupulaia i le afa lona lua o le tausaga.

E tusa ai ma fuainumera mai le Aircon.com, o le afa muamua o le 2021 na vaʻaia ai le faʻatupulaia o le maketi o le CAC i luga atu o le 35% i Saina, ae o lena faʻatupulaia na pa'ū i le 20% i le afa lona lua o le tausaga.I le aotelega, o le tausaga atoa na vaaia ai le tuputupu aʻe o le sili atu i le 25%, na ausia se faʻamaumauga maualuga i le sefulu tausaga talu ai.

Fa'atasi ai ma le toe fa'aleleia o le maketi i le 2021, o le maketi fa'atau oloa teuteu fale ma le maketi fa'ainisinia na fa'aalia uma le tuputupu a'e lelei.Ae ui i lea, 2020 na pagatia i le paʻu o maketi na mafua mai i le faʻamaʻi COVID-19, ma o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 25% i le 2021 o le faʻatupulaia lea.

O le maketi CAC i Saina i le 2021 o loʻo i ai uiga nei: o le tuputupu aʻe e le masani ai i le 2021, ma e leʻi faʻaauau;o le si'itia o tau o CACs o se tasi o fa'aolataga i le fa'atupulaia o maketi;na toe fa'aleleia ma fa'atupula'ia le maketi fa'atau oloa teuteu fale, ae na feagai ma lu'itau le maketi lagolago o galuega fa'atau fale teuteu;toe fa'afouina le maketi o galuega fa'ainisinia, fiafia i le maualuga o le tuputupu a'e i tausaga talu ai nei;O faiga fa'aalili fesuia'i (VRF) ma fa'aalili centrifugal na va'aia le tuputupu a'e o le maketi, ae o le fa'a'alili fa'alili fa'aalili vai ma maketi fa'a'aisa fa'atasi na pa'ū i latou fua fa'atupulaia.

Faʻavae i luga o faʻamatalaga maketi o loʻo taʻua i luga, toetoe lava o ituaiga CAC uma ua faʻatupulaia i le 2021.

E le gata i lea, sa i ai se suiga fou i le 2021. O nisi o ituaiga pamu vevela ea-i-vai (ATW) na feagai ma faʻamaʻi faʻamaʻi atinaʻe, ma sa faigata i kamupani taʻitasi ona faʻalautele a latou fua e ala i le faʻatau atu o pamu vevela ATW;o le mea lea, na latou ulufale atu i le maketi CAC, ofoina atu oloa masani e pei o faiga tuʻufaʻatasia, oloa tuʻufaʻatasi, VRFs, ma chillers modular.E fa'apea o le a fa'ateleina le tauvaga i nei ituaiga i le lumana'i.

0704-faipisinisi ac

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole va'ai:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Iul-04-2022