HOLTOP Ngajak Panjenengan Dolan Kita Booth ing HVAC R Expo saka BIG 5 Exhibition Dubai

HOLTOP Ngajak Panjenengan Dolan Kita Booth ing HVAC R Expo saka BIG 5 Exhibition Dubai

Nggoleki air conditioning paling anyar lan produk ventilasi sing cocog karo projects? Nemoni HOLTOP ing Booth NO.Z4E138, ing HVAC & R Expo saka Exhibition big5, Dubai saka 26 kanggo 29 November, 2018.

Address: ZA'ABEEL aula 4 & 5, DUBAI WORLD TRADE CENTER.

The Big 5 Exhibition acara paling gedhé construction ing Timur Tengah nyambungake supplier internasional produk construction lan layanan karo panuku. HVAC R Expo bagéan saka Big 5, lan HOLTOP bakal peserta acara iki lan produk paling anyar lan panas kita sales kayata unit jawab online, unit penggemar Koil, ductless Recovery energi ventilator, jinis ceiling energi Recovery panas ventilator, online kanggo piring online exchanger panas, dehumidifier fresh lan sistem ducting kompak. Kejabi, tim kita bakal introduce aplikasi project sukses kita lan ngleksanakake ing lapangan solusi bangunan HVAC, desain cleanroom HVAC, perawatan VOC, etc.

Holtop Sincerely ngajak sampeyan kanggo ngunjungi kita kanggo acara kuwi gedhe. Kita pracaya kita bakal duwe Dhiskusi penake kanggo bisnis Win-Win liwat platform sampurna. Yen sampeyan duwe rencana kanggo ngunjungi pameran, please email kita wektu riko supaya kita bisa duwe noto luwih. Matur nuwun!

big5 2018


wektu Post: Nov-18-2018