Holtop Lingkungan Protection Technology Co., Ltd. Iki dikenali minangka High-Tech Enterprise

Beijing Holtop Lingkungan Protection Technology Co., Ltd. wis certificated minangka perusahaan dhuwur-tech. Melu-melu ing lapangan lingkungan pangayoman lan ulang sumber, karo perawatan VOC lan ulang minangka teknologi sawijining inti.

perawatan voc (1)

 

Beijing Holtop Lingkungan Protection Technology Co., Ltd. independen riset lan develops teknologi saka adsorption lan Recovery saka senyawa organik molah malih, misahake lan Recovery extract VOC, nyediakake sawetara kebak solusi pangayoman lingkungan kanggo gas sampah lan Cairan sampah perawatan ulang saka tetanduran industri.

perawatan voc (3)

Kejabi, sawetara perusahaan ing Holtop Group wis dikenali minangka perusahaan dhuwur-tech wis.

perawatan voc (4)

 

 

Beijing Holtop Air Conditioning Co., Ltd. dikenali minangka Zhongguancun High-tech Enterpriseperawatan voc (2)

Kanggo nggawe perawatan online liyane sehat lan energi-nyimpen, Holtop wis setya kanggo pangembangan teknologi ing lapangan konservasi energi lan lingkungan Proteksi, nggawe pengalaman mirunggan kanggo pangguna lan dadi donya majeng account.


wektu Post: Nov-01-2018