HOLTOP Energy Recovery Ventilators Nggawe Quality Air Dhuwur Bangunan Wantou World

Kanthi profesional layanan-efficiency dhuwur lan sistem energi Recovery ventilasi sampurna solusi, HOLTOP menang Penawaran antarane perusahaan Penawaran the20 kanggo sistem ventilasi Recovery energi saka Bangunan Wantou World Project in Pantai Cenang, Province.With kaluwihan technical pepek, HOLTOP kasil mlebu luwih saka 2,000 set Recovery energi sistem ventilasi proyek kanggo nggawe lingkungan urip online kualitas ijo, cerdas, sehat lan dhuwur.

erv omah (1)

Wantou World Building punika masyarakat kualitas alow-Kapadhetan dibangun dening Wantou Investment lan Konstruksi. Tlatah construction total kira 350,000 kothak meter.

Sawise nampa uleman kanggo Penawaran, HOLTOP conducted sawetara riset lan analisis ing lingkungan, comfort ambegan, lan pangguna pengalaman, etc. Adhedhasar sistem fresh dhasar, Holtop ngajokaken kanggo nggunakake Recovery energi sistem ventilasi efficiency dhuwur karo PM2.5 Filter lan kontrol cerdas. Senajan investasi dhisikan bakal nambah, energi bakal disimpen ing operasi saben dina lan kualitas air njero ruangan bakal katahan ing tingkat Perdana kanggo nggawe saving lan kahanan urip sehat.

Minangka nambah panjaluk ing kualitas njero ruangan dhuwur lan bangunan sing dibangun nyenyet, energi Recovery ventilator kudu diinstal ing bangunan kanggo nggawe saving lan lingkungan urip sehat. Proposal profesional liyane kanggo bangunan, hubungi tim dodolan kita.

erv omah (2)


Post wektu: Oct-22-2018