HOLTOP Výrobní základna Provádí měsíční bezpečnostní výrobní činnost

Tváří v tvář složitému a neustále se měnícímu bezpečnostnímu a vývojovému prostředí HOLTOP přísně dodržuje bezpečnostní červenou linii.S cílem předcházet a řešit rizika, včas eliminovat skrytá bezpečnostní rizika a účinně omezovat nehody související s bezpečností výroby uspořádala společnost HOLTOP v červnu 2020 aktivity „Měsíc bezpečné výroby“ na téma „Prevence rizik, eliminace rizik a zabránění haváriím“.

Měsíční bezpečnostní produkční činnost

Měsíc bezpečnosti výroby

1. Šíření kultury bezpečnosti bylo prováděno prostřednictvím různých kanálů, jako je pořádání mobilizačních setkání, vyvěšování bannerů se slogany, výroba panelů na výrobních místech, obrazovek LED, skupin WeChat a tak dále.

2. Byly realizovány aktivity „Soutěž dovedností v nouzovém záchranářství“, jako je zřizování přípojek hydrantových hadic, práškových hasicích přístrojů a kardiopulmonální resuscitace.Vzdělávání bezpečnostních znalostí nouzové záchrany prostřednictvím soutěží.

3. Bylo zorganizováno školení „Společně sledovat video“ a byly provedeny vzdělávací aktivity v oblasti varování před nehodami.Sledováním videí a organizováním diskuzí může komplexně zlepšit schopnost zaměstnanců vnímat rizika a zavést koncept „skrytá nebezpečí jsou nehody“.

4. Prováděl sběr racionálních návrhů na téma „Každý je bezpečnostním referentem“ a obhajoval zaměstnance, aby navrhovali návrhy na zlepšení z různých úhlů v duchu vlastnictví a podílel se na vedení společnosti.Shromážděné návrhy na zlepšení bezpečnosti byly jeden po druhém analyzovány, demonstrovány a implementovány.

5. Zintenzivnit úsilí o provádění meziregionálních bezpečnostních inspekcí.Čtyři inspekční týmy vedené vedoucím výrobního oddělení se vydaly hluboko do areálu, aby provedly velké bezpečnostní kontroly, aby komplexně prozkoumala různá bezpečnostní rizika a eliminovala rizika.

 Měsíční bezpečnostní produkční činnost Měsíční bezpečnostní produkční činnost2 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost3 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost4 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost5 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost6 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost7 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost8 • Měsíční bezpečnostní produkční činnost9

Podrobnosti Rozhodnoutton Kvalita

Prostřednictvím aktivit „Měsíce bezpečné výroby“ se dále zvyšovalo povědomí o bezpečnosti všech zaměstnanců, výrazně se podporovalo zavádění systému odpovědnosti za bezpečnost výroby a byla zaručena dobrá situace bezpečné výroby.Bylo vytvořeno dobré prostředí pro udržitelný rozvoj podniku.

• Měsíční bezpečnostní produkční činnost12

Bezpečnost výroby je prvořadá importance.Striktní dodržování červené linie je odpovědné nejen zaměstnancům, společnosti, ale i zákazníkům.Každá včasná dodávka zařízení pochází z kontroly detailů.HOLTOP pokračuje ve vzdělávání bezpečné výroby, vytváření bezpečného výrobního prostředí a poskytování kvalitních produktů našim zákazníkům.

• Měsíční bezpečnostní výrobní činnostq10


Čas odeslání: Červenec-01-2020