Holtop usporiadal úžasný golfový pohár Specifier's Invitation na Filipínach

16. októbra Holtop Specifier's Invitation Golf Cup znamenal začiatok seminára „Ventilačné systémy a čerstvý vzduch budov“ v Manile na Filipínach.

Seminár budovania čerstvého vzduchu06

Budovanie čerstvého vzduchu02

Na túto špeciálnu udalosť bolo pozvaných celkom 55 elít, vrátane dizajnérov z filipínskych akadémií dizajnu, konzultantov a profesionálov v oblasti HVAC.

Budovanie čerstvého vzduchu01

Budovanie čerstvého vzduchu (5) Budovanie čerstvého vzduchu (3)

Budovanie čerstvého vzduchu05

Barcol-Air ako strategický partner Holtop hostil toto podujatie Golf Cup spolu s Holtopom.S viac ako 30-ročnou históriou má Barcol-Air rozsiahly vplyv na oblasť ventilácie a klimatizácie.

V posledných rokoch sa Filipíny rýchlo rozvíjajú a spolu s tým sa zlepšuje aj životná úroveň a kvalita, čo neustále zvyšuje dopyt po produktoch vetrania s rekuperáciou energie.Holtop a Barcol-Air budú preto úzko spolupracovať na ponúkaní najlepších produktov a riešení na filipínskom trhu.

Budovanie čerstvého vzduchu (6)

Pán Roy Young, zástupca spoločnosti Holtop, sa podelil o históriu vývoja spoločnosti Holtop, predstavil najnovší výskum a produkty a vysvetlil dôležitosť čerstvého vzduchu na klasických prípadoch.Okrem toho hovoril o pozitívnom trhovom potenciáli na Filipínach.

Budovanie čerstvého vzduchu (2)

Produkty Holtop sú na Filipínach široko používané a akceptované prostredníctvom mnohých komerčných a rezidenčných projektov.Holtop a Barcol-Air budú preto v budúcnosti užšie spolupracovať, aby mohli ponúkať lepšie služby.

Budovanie čerstvého vzduchu03

Seminár bol úplne úspešný.Holtopov vplyv a inovácia získali vysoké uznanie odborníkov.Holtop bude Filipínam naďalej ponúkať tie najlepšie produkty, riešenia a služby, „HOLTOP čerstvý vzduch pre svet“.

Budovanie čerstvého vzduchu (4)

Seminár budovania čerstvého vzduchu01


Čas odoslania: 17. októbra 2019