Komunikačné stretnutie produktov Holtop – stanica Henan

TStretnutie spoločnosti Holtop o komunikácii produktov sa konalo v hoteli Zhengzhou Huazhi.Tejto aktivity sa zúčastnilo viac ako 140 dizajnérov a predajcov z provincie Henan.

 

Komunikačné stretnutie produktov Holtop – stanica Henan

Komunikačné stretnutie produktov Holtop – stanica Henan

 

Po rokoch úsilia si Holtop nahromadil solídny základ a získal si dobrú povesť na trhu Henan.Na tomto stretnutí sa niektorí starí a noví priatelia stretli, aby oslávili úspechy dosiahnuté v minulom roku a pokúsili sa vytvoriť viac príležitostí na spoluprácu v budúcnosti.

 

osláviť úspechy

 

Pán Liu Mingshan, hlavný inžinier Holtop Group, sa podelil o koncepciu dizajnu klimatizačného produktu Holtop, technické výhody a použitie v projekte.Holtop má bohatú produktovú radu, ktorá spĺňa precíznu kontrolu teploty, vlhkosti, čerstvosti a čistoty, ktorá rieši rozpor medzi bežnou požiadavkou na pohodlie a úsporu energie v prostredí budovy a má široké spektrum aplikácií.

 

Pán Liu Mingshan, hlavný inžinier skupiny Holtop

 

 

Produkty klimatizácie so studeným zdrojom Holtop vystavené na stretnutí prilákali väčšinu hostí k prehliadke.Po podrobnom porozumení princípu fungovania a detailov procesu produktu zákazníci ukázali, že v budúcnosti použijú produkty Holtop vo viacerých projektoch.

 

klimatizačné produkty so zdrojom chladuklimatizačné produkty so zdrojom chladu

Holtop bude aj naďalej poskytovať dobré produkty a služby, posilňovať spoluprácu s priateľmi z celého sveta a opäť vytvárať brilantnosť!


Čas odoslania: 12. januára 2022