Fa'afefea ona Filifili le Faiga Sa'o Fa'a'ave'esea e Fa'asaga i le 2019-nCoV Coronavirus

2019-nCoV Coronavirus ua avea ma mataupu vevela soifua maloloina i le lalolagi i le amataga o le 2020. Ina ia puipuia i tatou lava, e tatau ona tatou malamalama i le mataupu faavae o le feaveaʻiina o siama.E tusa ai ma suʻesuʻega, o le auala autu o le faʻasalalauina o coronavirus fou e ala i matāua, o lona uiga o le ea o loʻo siomia ai i tatou e ono iai ni siama, ma o le faʻasalalauina o siama e sili atu ona tupu i nofoaga e leai se ea, e pei o potuaoga, falemaʻi, fale tifaga, ma faapena atu ai lava.I le taimi lava e tasi, e le maalofia le pisia o lavalava i siama pe a alu i fafo.O le lelei o le ea o le a fesoasoani e faʻaitiitia le numera o siama e ulu atu i le tino o le tagata, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o faʻamaʻi.

fale ea fou

O le tatalaina o faamalama i le taumalulu o le a aumaia ai le le mautonu, faigofie ona mafua ai le malulu, ma matua faateleina ai le faʻaaogaina o le eletise i totonu o le fale.I lenei taimi,Holtop ventilation toe faʻaleleia le vevelamafai ona foia atoatoa faafitauli i luga e ala i vaega nei,

1) High-efficiency brushelss DC afi, tuʻufaʻatasia ma le atamai faʻatonu faiga, e mafai ona iloa lelei totonu poʻo le lelei le pulea o le mamafa e faʻamautinoa ai le leai o se faʻafefe.

2) F9 faamama e mafai ona fa'amavae lelei mea leaga i fafo ma fa'amautinoa le mama o le ea fou a'o le'i tu'uina atu i totonu.

3) Faʻafeiloaʻi vevela maualuga, fetuunaʻi lelei le vevela o le ea tuʻuina atu, faʻamafanafanaina le ea fou, faʻaleleia le mafanafana o tagata i totonu ma faʻaitiitia ai le malosi o le faʻaogaina o le ea i totonu ona o le malulu malulu (e ala i le tatalaina o le faamalama pe a malulu fou. e alu sa'o le ea i totonu, ona fa'ateleina lea o le malosi tuai o masini fa'avevela).

dmth

 


Taimi meli: Feb-08-2020