HOLTOP Tuuina atu Faiga Fa'alelei ma Ea fou mo le National Bobsleigh ma Luge Center Poloketi Fausiaina o le Olimipeka Taumalulu 2022.

O le Olimipeka o le Taumalulu 2022 o loʻo i lalo o sauniuniga malosi.O le taimi muamua lea ua talimalo ai Saina i le Olimipeka o le Taumalulu ma le Paralympics.O Beijing o le a ausia foi le uluai Olimipeka "Grand Slam".O le a fesoasoani HOLTOP i le fausiaina o nofoaga o le Olimipeka o le Taumalulu 2022 mo le National Bobsleigh ma Luge, e maua ai fofo atoatoa o le ea fou ma le ea.

Olimipeka o le Taumalulu 2022 (2)

O le National Bobsleigh ma Luge Center o loʻo i totonu o le tauvaga tauvaga a Yanqing i Beijing.O le poloketi bobsleigh ma luge ua lauiloa o le "F1 i luga o le kiona".O le poloketi sili ona vave i le Olimipeka o le Taumalulu, ma e maualuga tele ona mana'oga mo fa'ailoga mautu eseese o le nofoaga.O le auala e 1975 mita le umi ma o loʻo i ai le pa'ū tūsaʻo e sili atu i le 121 mita.E aofia ai le 16 curves ma eseese itu ma faʻaoga.O le ala muamua lea o bobsleigh ma luge i Saina.O le mamanu ma le fausiaina e faigata, ma o le faagasologa e faigata.O lo'o tu'uina atu e Holtop ni fofo eseese o le ea fou ma le ea malulu mo vaega eseese o galuega i totonu o le faletele.

National Bobsleigh ma Luge Center

Avanoa Avanoa: HOLTOP FesoasoaniSa'oSiosiomagaPuleaina mo le Arena

Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ea malulu i lalo o le maualalo o le vevela i totonu o le eria o le ala, e faʻaaogaina e HOLTOP auala faʻatekonolosi e faʻataʻitaʻiina ai le suʻesuʻeina o le ea CDF i lalo o tulaga faʻapipiʻi moni, ma filifili le faʻalauteleina o le ea faʻapipiʻi saʻo ma le maualuga o le fetuunaiga.O le tuʻufaʻatasia o modules ma le tele o le faʻaogaina ma le itiiti o sauniuniga e faʻaaogaina e ausia ai le tele o modules iunite i fafo o loʻo faʻaogaina i se tulaga paleni, lea e le gata ina fetaui ma manaʻoga o le siosiomaga o le eria o le ala ae faʻamautinoa atoatoa le mautu o le faʻaogaina o le faiga.

Su'esu'ega o le ea CDF

O le lelei o le HOLTOP tuusaʻo faʻalauteleina le faʻaleleia o le ea e faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o le malulu ma le vevela, fetuutuunai i luga ole laiga faʻapipiʻi, malosi i totonu, maualuga le lelei, foliga matagofie, vave le vevela ma le susū fetuutuunaiga vave tali, ma fetaui ma le vevela ma le susu, tafega o le ea. faatulagaga ma le mafanafana o le nofoaga.

 fa'alautele sa'o faiga ea malulu

Avanoa e leai se ala: HOLTOPFesoasoani i le Fausiaina o se Olimipeka lanu meamata

Fa'aoga le vaifofo o le ea fou masani ma le taugofie a le HOLTOP (ea toe fa'aleleia o le vevela + fa'a'ele'ele'ele'ele fa'amalo; toe fa'aleleia o le vevela o le ipu + fa'afefeteina le toe fa'aleleia o le vevela) i nofoaga tumutumu e leai se ala e fa'ateleina ai le fesuiaiga o le malosi i le va o le ea ma le ea fou.Fa'asao le fa'aaogaina o le ea malulu ma atagia le manatu o le "Green Winter Olympics".

faiga fa'avevela ole nofoaga e leai se ala

O le HOLTOP condensing exhaust heat recovery fresh air system e fa'avae i luga o le vevela toe fa'aleleia o tekonolosi o le fa'asa'o fa'asao sa'o i le malulu loloto po'o le toe fa'amafanafanaina atoa o le ea fou na lafoina i totonu o le faletele, lea e mafai ona fa'amautinoa atoatoa le lelei o le ea i totonu o le faletele ma o le a le mafua ai se tele. te'i vevela.

 fa'a'ele'ele fa'afefete toe fa'aleleia le ea fou


Olimipeka

I le avea ai o se fa'ailoga ta'uta'ua i totonu ole ea fou ole atunu'u, e tu'uina atu e le HOLTOP i tagata fa'aoga ni fofo fa'apitoa ole ea fou.Talu mai Ta'aloga Olimipeka 2008, sa auai i le fausiaina o nofoaga fa'ava-o-malo mo le tele o taimi.I le faagasologa o tapenaga mo le fausiaina o nofoaga o le Olimipeka o le Taumalulu, na sosoo ai ma le saunia o le ea fou ma le ea malulu i le Winter Olympics Winter Training Center, Hall Hockey Hall, Curling Hall, Bobsleigh ma Luge Center, Fale Ofisa o le Komiti Faafoe o le Olimipeka, Winter. Nofoaga Autu o Fa'aaliga Olimipeka, Fale o Tagata Ta'alo Olimipeka o le Taumalulu, ma isi.

Hall Hockey Aisa, Hall Curling Fale o le Komiti Fa'atonu o le Olimipeka Fale o Tagata Ta'alo Olimipeka o le Taumalulu

O Ta'aloga Olimipeka ose ta'aloga a le lalolagi ma se fa'aaliga e fa'aalia ai Saina.I le avea ai o se atinaʻe a le atunuʻu o le ea fou ma le ea malulu, ua uma ona iloa e HOLTOP le suʻega ma tuʻuina atu tali atoatoa i Taaloga Olimipeka 2008.

tauiI le 2022, o le a matou o atu uma e tuʻuina atu oloa ma auaunaga maualuga, maualuga ma faʻatuatuaina.Tatou galulue faatasi e ofoina atu se Taaloga Olimipeka o le Taumalulu ma Paralympic e le mafaatusalia mo tagata o le lalolagi.

O le faʻaaogaina manuia o le HOLTOP fresh air & air-conditioning system i totonu o poloketi Olimipeka ua maua le maualuga o le gauai mai faʻasalalauga faʻapolofesa ma sa lipotia mai o se faʻasoa manuia i le "HVAC Online" ma isi faʻasalalauga, ma o le a lomia i mekasini lolomi i totonu. le lumanai.

E oo atu i le faaiuga o le 2020, ua maeʻa nofoaga tumau o nofoaga e 12 tauvaga mo le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing ma Taaloga Paralympic.O le tele o nofoaga e le o faia ai tauvaga ua maeʻa ma o nisi ua lata ina maeʻa.Mai le 2019 i le 2020, o nofoaga uma e 12 o tauvaga ua uma ona asiasia i luga o le nofoaga e faʻalapotopotoga taʻaloga faavaomalo, ma o nofoaga o tauvaga ma ala o aʻoaʻoga ua uma ona asiasia ma faʻamaonia, ma maua ai le maualuga o faʻailoga i latou faʻataunuʻuina.O le afa muamua o lenei tausaga, sa faia ai su’ega mo le kiona ma le aisa, ma sa fa’ataunu’u manuia uma nofoaga o tauvaga ma fa’atino lelei nofoaga.

O se vaaiga lautele vave o le fausiaina o nofoaga mo Taaloga Olimipeka o Beijing 2022 Winter


Taimi meli: Sep-28-2020