Fonotaga Feso'ota'iga a Holtop Products-Henan Station

Tna faia le fonotaga fesootaiga oloa a Holtop i le Zhengzhou Huazhi Hotel.E silia ma le 140 tagata mamanu ma fa'atau oloa mai le itumalo o Henan na auai i lenei galuega.

 

Fonotaga Feso'ota'iga a Holtop Products-Henan Station

Fonotaga Feso'ota'iga a Holtop Products-Henan Station

 

Ina ua mavae tausaga o taumafaiga, ua faaputuputu Holtop se faavae mautu ma manumalo i se igoa lelei i Henan maketi.I lenei fonotaga, sa potopoto faatasi ai nisi o uo tuai ma ni uo fou e faamanatu ai mea na ausia i le tausaga ua mavae, ma taumafai e fausia nisi avanoa galulue faatasi i le lumanai.

 

faamanatu mea ua ausia

 

Mr. Liu Mingshan, Inisinia Sili o Holtop Group, faasoa Holtop ea malulu oloa manatu manatu, tulaga lelei faʻapitoa, ma le faʻaogaina i le poloketi.O loʻo i ai i le Holtop se laina oloa mauʻoa e faʻafetaui ai le pulea saʻo o le vevela, susu, fou, ma le mama, lea e foia ai le feteʻenaʻiga i le va o le manaʻoga masani o le mafanafana ma le faʻaolaina o le malosi i totonu o le siosiomaga fale ma o loʻo i ai le tele o faʻaoga.

 

Mr. Liu Mingshan, Inisinia Sili o Holtop Group

 

 

O oloa malulu malulu a Holtop o loʻo faʻaalia i le fonotaga na tosina mai ai le tele o malo e matamata.Ina ua maeʻa se malamalamaga auiliili o le galue ma faʻamatalaga faʻamatalaga o le oloa, na faʻaalia e tagata faʻatau o le a latou faʻaaogaina oloa Holtop i nisi galuega faatino i le lumanaʻi.

 

mea malulu puna ea malulumea malulu puna ea malulu

O le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu e Holtop oloa lelei ma auaunaga, faʻamalosia le galulue faʻatasi ma uo mai le lalolagi atoa, ma toe faʻafouina!


Taimi meli: Ian-12-2022