TALA VAIAIA O HOLTOP #38-Compressor Standard mo HPWHs e mafai ona fa'asalalau i lenei tausaga

Ulutala i lenei vaiaso

Ua Toe Sau Europa ia Iulai

montpelliers-1

Ua saunia e le BBC le tele o faʻamatalaga o galu vevela i Europa i lenei taumafanafana.Ina ua maeʻa galu vevela ogaoga i Sepania, Potukale, ma Farani ia Me ma Iuni, o le isi galu vevela ua afaina ai le tele o atunuu Europa.

O Peretania na maua le maualuga o le vevela o le 40.3ºC, e tusa ai ma faʻamaumauga a le Met Office.O lapataʻiga ogaoga vevela na tuʻuina atu i Farani, ma faʻamaumau le vevela o Iulai na lipotia i Netherlands.O afi tetele i Farani, Potukale, Sepania, ma Eleni ua faamalosia ai le faitau afe o tagata e o ese mai o latou fale.E toafa tagata na maliliu i mu i le vaomatua i Sepania ma Potukale.

O galu o le vevela ua fai soo, sili atu ona malosi, ma umi atu ona o suiga o le tau e mafua mai i tagata.Fai mai le Minisita o le Siosiomaga Siamani Steffi Lemke, o le faaletonu o le tau o lona uiga e tatau ona toe mafaufau le atunuu i ana sauniuniga mo le vevela tele o le tau, lamala, ma lologa.

O Gironde, o se itulagi lauiloa turisi i le itu i saute-sisifo o Farani, ua matua afaina lava i afi o le vaomatua, ma o le au fuimu mai le isi itu o Farani na tauivi e pulea afi e lua na faaleagaina ai le silia ma le 50,000 eka o le vaomatua ia Iulai.A o agaʻi atu le galu vevela i matu ma sasaʻe, e faitau selau tagata na tatau ona tuua o latou fale i le itu i matu-sisifo o Brittany, Farani, ona o mu o vaomatua.

I Sepania ma Potukale, e silia ma le 1,000 maliu na mafua ona o le vevela ia Iulai.O le vevela i Potukale na o'o i le 47ºC, o se fa'amaumauga mo Iulai.O le tele o le atunuʻu ua tuʻuina i lalo o le lamatiaga o le afi e le ofisa o le tau ile IPMA.
Na lapataia e le au vavalo i Italia e uiga i le maualuga o le 40 i le 42ºC i le vaiaso lona tolu o Iulai.

O aʻafiaga o suiga o le tau i Europa na faʻaalia i le amataga o lenei masina ina ua liusuavai le aisa na mafua ai se avalanche ma maliliu ai le 11 tagata.O lea ua lapataia e le au atamamai i le iLMeteo a Italia, o loo matala mai ni gaogao fou i luga o mauga o Alpine ma ua liusuavai aisa e oo lava i luga o le mauga maualuga o Europa i Sisifo, o Mont Blanc.

Ua uma ona mafanafana le lalolagi e tusa ma le 1.1ºC talu ona amata le vaitau o fale gaosi oloa ma o le a faʻatupulaʻia le vevela seʻi vagana ua faia e malo i le lalolagi atoa le faʻaitiitia o le faʻamalo.

tala o maketi

O tau o le Kopa Pa'u ile 20% ia Iulai

tau-apa-2

O le siʻitia o tau o mea mataʻutia, lea na faʻaauau talu mai le afa lona lua o le 2020, ua amata ona paʻu.

E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai talu ai nei, ina ua maeʻa ona maua le maualuga o le tuputupu aʻe, ua amata ona paʻu le tau o le kopa ma le pa'ū o le sili atu i le 20% na vaʻaia talu mai le ogatotonu o Iuni.Ia Iulai, o faʻatusatusaga ma le pito sili ona maualuga ia Iuni na faʻaalia ai ua paʻu le tau o le kopa i le RMB 60,000 (tusa ma le US $ 9,000) i le aso 6 o Iulai, ma faʻailogaina ai se faʻamaumau maualalo talu mai Novema, 2020. Faʻafetai i le tele o mea i atinaʻe tamaoaiga, e pei o le pa'ū. Purchasing Managers' Index (PMI), o se fa'agesegese i galuega tau alamanuia ma fa'aletonu le fa'atinoina o pisinisi gaosi oloa, o lo'o fa'aletonu le maketi i fa'amoemoega i le lumana'i.O le pa'u o tau o mea mata'utia tele ua aumaia ai le tala lelei i le au fai ea malulu e uiga i le fa'atonutonuina o tau.Ae ui i lea, o manaoga maketi o loʻo tumau pea le maualalo ma le siʻitia o tau e leʻi pulea lelei.O le mea lea, e le taumate o le a pa'u le tau o le ea malulu i se taimi lata mai.

HVAC Trending

E mafai ona fa'amatu'u atu i lenei tausaga le Compressor Standard mo HPWHs

compressor

Ina ia mafai ona foia manaoga tau atinae i le pamu vai vevela (HPWH) alamanuia i Saina, o le National Home Appliances Standardization Technology Committee Residential Home Appliances Key Components Sub-committee na taulamua i le toe iloiloina o tulaga mo 'Hermetic Motor-compressors mo Aiga ma Talosaga Fa'atusa Pa'u vevela vai' fa'apu'upu'u i le 'Pamu vevela vai fa'a'ave'ave fa'amusika fou'.

O le suiga tele i lenei toe iloiloga e fa'atatau i le fua o le talosaga, fa'aopoopoina le mana'oga fa'atekonolosi mo R32, R290 fa'aaisa, mea fa'aliliu ma le maualalo o le vevela i fafo ea-i-vai (ATW) HPWH.I nai tausaga ua tuanaʻi, ua vaʻaia ai le faʻavavevaveina o sui o le pusaaisa compressor i atunuu e pei o le Iunaite Setete ma Iapani o loʻo faʻaaogaina le R32 refrigerant, ma atunuʻu e pei o Saina ma Europa na faʻaaogaina le R32 ma le R290, o ia mea uma na gaosia i vaega tetele. , ma o le maketi inverter compressor o loʻo vaʻaia le siʻitia o sea.Ae ui i lea, o le tulaga o loʻo i ai nei mo HPWH faʻaaogaina compressors, GB / T29780-2013 'Hermetic Motor-compressor mo Falemaʻi ma Talosaga Tutusa Heat Pump Water Heater' e leʻi faia soʻo se tulafono faatonutonu i luga o le manaʻoga tekinolosi o R32 ma R290 compressors poʻo compressors inverter, faia compressors. o ituaiga tutusa e le mafai ona iloiloina, lea sa le lelei mo fesoʻotaʻiga tekonolosi i totonu o atinaʻe i totonu o alamanuia, faʻapea foʻi ma iloiloga o oloa.

O le mea lea, ua fa'alauteleina le fua fa'atatau o talosaga mo HPWH fa'aogaina afi afi fa'ato'aga mo fale ma fa'aoga tutusa fa'atasi ma R410A, R134a, R417A, R407C, R32, R290, ma R22 refrigerants.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Oke-10-2022