Tala Fou Faalevaiaso a Holtop #32

行业新闻标题图_03(2)

Faʻamauina le tuputupu aʻe mo le maketi pamu vevela a Europa i le 2021

O le fa'atauga o pamu vevela na fa'atupula'ia i le 34% i Europa - ose taimi maualuga, fa'amaumauga fa'asalalau i aso nei e le European Heat Pump Association fa'aalia.2.18 miliona iunite pamu vevela na faʻatau atu i 21 atunuu * - toetoe 560,000 sili atu nai lo le 2020. O lenei mea e aumaia ai le aofaʻi o pamu vevela faʻapipiʻi i totonu o le EU i le 16.98 miliona, e aofia ai le 14% o le maketi faʻamafanafana.

 

O pamu vevela ua fa'apipi'i nei i totonu o le EU e 'alofia ai le sili atu i le 44 miliona tone o le CO2 - e sili atu nai lo le fa'aletausaga fa'aletausaga a Aialani - fa'atasi ai ma le vaega fa'avevela o lo'o gaosia e tusa ma le 1000 Mt le aofa'i.
 
Thomas Nowak, failautusi aoao o le European Heat Pump Association na faapea mai:
 
"O le faʻatupulaia o faʻamaumauga a le vaega o pamu vevela i le 2021 o se vaega o se suiga tele i le faʻavevelaina tumau i Europa.E tolu a matou faʻalavelave: faiga faʻavae a le EU e faʻaosoina ai malo e faʻateʻaina le vaega o fale, oso i luma i tekinolosi pamu vevela, ma le faʻamaʻi Covid lea na fesoasoani i le tele o tagatanuu ia iloa e tatau ona latou faʻaleleia o latou fale.

fa'amaumauga

Faʻamatalaga i luga o le lalolagi atoa, Rana Adib, Pule Sili o le malosi faʻafouina REN21 na fai mai:
 
"A e vaʻavaʻai i le vaega faʻamafanafana ma le malulu lea e sili atu i le 50% o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi, o le malosi faʻafouina e naʻo le 11%. O le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi o loʻo faʻaalia ai le taua o le i ai o se tau taugofie, faatuatuaina, ma faʻafouina- faiga fa'avae malosi lea o lo'o faia ai se sao taua o pamu vevela i Europa ma tua atu."
 
I Europa i le tausaga talu ai, o maketi pamu vevela uma a le atunuʻu na faʻateleina le faʻatupulaia, e ui lava o nisi e sili atu le maualuga o faʻatau nai lo isi.O tupe maua sili ona malosi mo le faʻavevelaina o pamu vevela na maua i Polani (se faʻaopoopoga o le 87%), Aialani (+ 69%), Italia (+ 63%), Slovakia (+ 42%) Nouei, Farani (taʻitasi + 36%) ma Siamani (+28%).
 
87% o le aofaʻi o maketi a Europa na faʻatau atu i na o le sefulu atunuu (Farani, Italia, Siamani, Sepania, Suetena, Finelani, Nouei, Polani, Tenimaka ma Netherlands).O atunuu pito i luga e tolu, Farani, Siamani, Italia na maua le afa o faʻatauga faʻaletausaga.
 
O le pito sili ona lima Europa maketi pamu vevela i tulaga o iunite faʻatau (pamu vevela ma vai vevela) i le 2021 o Farani (537,000 iunite faʻatau, + 36%), Italia (382,000, + 64%), Siamani (177,000, + 26% ), Sepania (148,000, +16%), ma Suetena (135,000, +19%).
 
Ole si'itaga sili ona maualuga pe a fa'atusatusa ile 2020 fa'atusa na maua i Italia (150,000 iunite fa'atau atu nai lo le 2020 - o se fa'ai'uga manino o fesoasoani a le atunu'u), Farani (+143,000), Polani (+43,000), Siamani (+37,000) ma Nouei. (+33,000).
 
“O nei fuainumera e mafai ona faatupulaia atili i le tausaga a sau ona o le fuafuaga a le REPowerEU e alu ese mai le kesi a Rusia ma o ana sini mataʻutia mo pamu vevela ua amata.O iinei tatou te vaʻaia ai le manaʻomia o se fuafuaga faʻavavevaveina o le pamu vevela a le EU, e faʻamautinoa ai le sologa lelei o le tuputupu aʻe ma aloese mai le tuʻuina atu poʻo le HR bottlenecks, "o le faʻaopoopo lea a Jozefien Vanbecelaere, Ulu o le EU Affairs i le European Heat Pump Association.

tala o maketi

Tele Avanoa Fa'asao e ala i le Sii i le HVAC fa'amalieina vai i Ofisa Mumbai

ofisa

O le liua o faiga fa'amalo fa'atotonugalemu fa'amalulu i le ea i totonu o fale o le ofisa autu i Mumbai i le malulu vai malulu e mafai ona ta'ita'iina ai le fa'asaoina o le INR 1.75 piliona (e tusa ma le US$ 22.9 miliona) i pili o le eletise i tausaga ta'itasi, o le tala lea a JLL India, o se kamupani fa'atau fanua. i le aso 4 o Me. Fai mai le faufautua o meatotino o Mumbai's Grade A ofisa avanoa o loʻo tu nei i le 144 miliona ft2 (e uiga i le 13.4 miliona m2), lea e naʻo le 42% faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻavevela, ea, ma le ea (HVAC).

O le faʻasaoina o le malosi e ala i se faiga HVAC lelei e ofoina atu fofo umi mo le faʻaitiitia o manaʻoga o le malosi o se fale faʻapisinisi, fai mai JLL Initia i lana lipoti 'O se auala gafataulimaina e ala i faʻalavelave HVAC'."I totonu o le 60 miliona ft2 (tusa ma le 5.6 miliona m2) o le ofisa o loʻo i ai le faʻaogaina o le HVAC system, naʻo le 33 miliona ft2 (e tusa ma le 3.1 miliona m2) faʻaaogaina le ea malulu vai e sili atu le malosi nai lo le faʻaogaina o le ea.Ona o le faʻaogaina o lenei faiga faʻamafanafana vai, e mafai e le ofisa o Mumbai ona faʻasaoina le 185 miliona kWh o le malosi i tausaga taʻitasi, faʻaliliuina i le faʻaititia o le 14.8 miliona metric tone o CO2 emissions, "o le tala lea a JLL Initia."O le liua o le paleni o le 27 miliona ft2 (e tusa ma le 2.5 miliona m2) faʻapipiʻiina le HVAC faʻamafanafana ea i le vai-malulu e ofoina atu le gafatia e faʻasaoina ai le 152 miliona kWh o le malosi i tausaga taʻitasi.O lenei mea o le a taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le INR 1.75 piliona i le pili o le malosi i tausaga taʻitasi ma le 120,000 tone o le carbon emission, "o le faʻaopoopo mai lea.

O tupe fa'aalu fa'aalu mo ia fa'aleleia e mafai ona avea ma fa'alavelave mo le tele o tagata e ana aseta ma le aufaipisinisi, ae o fa'amanuiaga fa'atatau ile tau fa'agaioiga ma tupe maua fa'alesiosiomaga fa'atasi ai ma le fa'asaoina o le malosi e sili mamao atu nai lo fa'alavelave fa'afuase'i.

 HVAC Trending

Ole VRF Maketi a Saina e iai se isi fa'atuputeleina

ea malulu

O le maketi o le fa'a'a'a'a'a'ese'e a Saina (VRF) ua sili atu i le 20 tausaga o le fa'aauau pea o le atina'e.I le 2021, na sili atu i le 1.33 miliona iunite, faʻamauina mo le sili atu i le 64% o le lalolagi VRF maketi, e tusa ai ma faʻatatau a JARN.O le tuputupu aʻe o maketi i tausaga taʻitasi na oʻo i le 20.7% i le 2021, faʻatasi ai ma le 25.4% mo mini-VRFs ma le 12.7% mo VRFs.
E ui i lea tuputupu aʻe faʻaauau, o le maketi VRF o loʻo i ai pea le avanoa e tupu atili ai.E tusa ai ma le aircon.com, o maketi maketi a Saina o VRFs ua sili atu i le RMB 450 piliona (tusa ma le US$ 67 piliona) i le taimi nei, lea e sili mamao atu nai lo le faʻapipiʻiina fou ma ofoina atu se tulaga fou faʻatupulaia - manaʻoga faʻafouina.

Ina ia faoa le tele o avanoa i lenei vaega tele o maketi, e manaʻomia e le au gaosi oloa ona atiaʻe VRF e sili atu le malosi, soifua maloloina, faʻalelei, atamai, ma isi.

O le malosi o le malosi o se upu autu i le tulaga o faiga faavae a Saina e le tutusa le carbon.I totonu o taulaga tetele na amataina, o loʻo i ai le tele o fale ofisa ma fale faitele na faʻapipiʻiina VRF o loʻo latalata i le iuga o latou olaga i le taimi nei.I totonu o ia fale, o VRF tuai e mana'omia ona sui i VRF fou e maualuga atu le malosi.

I le vaitau o le faʻamaʻi, VRFs faʻapipiʻiina i galuega e pei o le faʻamamaina o le ea, faʻamaʻaina, ma le sapalai o le ea fou ua tosina mai ai le tele o le gauai.Aemaise lava, i le taimi o le faʻamaʻi, o le tele o falemaʻi ua faʻasolosolo ona toe faʻaleleia ma faʻaleleia e faʻafetaui ai le manaʻoga malosi mo se siosiomaga saogalemu e manaʻomia ai VRF ma galuega faʻalesoifua maloloina.

I le faaopoopo atu i le faʻaleleia o oloa, e tatau i tagata gaosi oloa ona faʻaleleia a latou auaunaga mo VRFs.E tatau ona latou fausia se faʻagasologa atoa o le faʻaogaina o le pulega o le faʻatau atu, faʻatau atu, ma le maeʻa faʻatau, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻatauvaʻa o latou ituaiga.

Faʻalagolago i le tuputupu aʻe faʻatupulaia, ua faʻatupuina e le au gaosi VRF Saina ni tupe teufaafaigaluega e faʻamalosia ai lo latou gaosiga gafatia.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Aukuso-08-2022