Tala Fou Faalevaiaso a Holtop #31

行业新闻标题图_03(2)

Fa'aaliga Fa'a'aisa a Saina 2022 i Chongqing

Saina pusaaisa

China Refrigeration Expo 2022 ua toe fa'atulagaina ia Aokuso 1-3, 2022, Chongqing International Expo Center.I le taimi o le faʻaaliga, na faʻatautaia ai e le CAR ni faʻasalalauga faʻavaomalo se lua ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi e 8 i le lalolagi.O le a tatalaina i luga ole laiga i le aso 2 o Aokuso. Fa'apipi'i fa'amolemole su'e pepa lautele.So'oga fa'apea:

1. Atina'e o Tekonolosi Fa'a'a'a'a'ai le Kaponi——Fofo'i Kaponi Maualalo mo le Fa'avevela o Avanoa ma le Fa'alili Fa'ava-o-malo (I luga ole laiga, Fa'amatalaga Fa'atasi)

So'oga:https://wx.vzan.com/live/tvchat-1237230692?shauid=undefined&vprid=0&v=1658558144299

2. Atina'e o Tekinolosi Fa'a'a'a'ai Le'o Neutral——Atina'e Fa'atekinisi Fa'atekonolosi i totonu ole Cold Chain Industry Sub-forum Fa'ava-o-malo (Initaneti, Fa'amatala Fa'atasi)

So'oga:https://wx.vzan.com/live/tvchat-1722027148?shauid=undefined&vprid=0&v=1658558501259

tala o maketi

Fa'avae mo le Decarbonization o le vevela ma le vai vevela

ecodes_OK

O le faʻamoemoe o le faʻalauiloaina, i se auala vave ma faʻatonu, o le suiga i le faʻaleleia lelei ma le faʻafouina o le faʻamafanafanaina ma le vai vevela i totonu o aiga (DHW), o loʻo i tua atu o le fausiaina i Sepania o le Platform for the Decarbonization of Heating and Hot Water, o se fuafuaga a Ecodes. , o se fa'alapotopotoga tuto'atasi e leai ni tupe mama (NPO) o lo'o galue agai i atina'e gafataulimaina ma le fa'aleleia o le si'osi'omaga.

I totonu o lenei tulaga, AFEC, o se sui o le vaega taʻitaʻi, lagolagoina le mataupu faavae o le 'malosi malosi muamua', le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga i gaioiga faʻapipiʻi vevela i le fausiaina fou ma le toe faʻaleleia, faʻamalamalamaina o sini faʻapitoa i le faʻateleina o le vaega o faiga faʻamafanafana faʻafouina. , fa'atekonolosi fa'aleaogaina i le fa'alauiloaina o faiga lelei, tele fa'afaigaluegaina i lenei ituaiga o fofo, ma le fo'ia o le mativa malosi.
 

 HVAC Trending

Elon Musk e auai i le IAQ Revolution

tulaga lelei o le ea i totonu

Fai mai le tagata mauoa o le lalolagi, o se faiga e faʻaleleia ai le lelei o le ea i totonu (IAQ) i totonu o fale o loʻo "i luga o le lisi o oloa i le lumanaʻi" mo lana taʻavale eletise Tesla.
 
I le tali atu i se Tweet mai se tagata fai sea Tesla o loʻo mafatia i allergies faʻateleina e le leaga o le IAQ, fai mai Elon Musk o loʻo ia mafaufau e faʻafetaui le tekonolosi HEPA ua uma ona faʻaaogaina i nisi o ana taavale mo le maketi HVAC nofomau.
 
O le UK's Building Engineering Services Association (BESA) fai mai o le faʻalavelave a le tagata sili ona lauiloa pisinisi i le lalolagi e mafai ona faia ai se "eseesega tele" i le atinaʻeina o tekinolosi ma faiga galue mo le faʻaleleia o le IAQ i fale nofoia ma pisinisi.
 
O le taimi lona lua lea na faʻaalia faalauaitele ai e Musk lona fiafia i lenei vaega ina ua maeʻa le fonotaga a le au fai sea 2020 Tesla ina ua ia fai mai: "Oi, o le uiga o lau HVAC fale.O se galuega fagafao lena ou te fiafia e faʻaauau - masalo o le a amata ona tatou galulue i lena tausaga a sau.
 
"Ou te manatu lava e mafai ona e faia se auala sili atu ile fale HVAC system e matua filemu ma sili atu le malosi, e iai se auala sili atu ona lelei mo vaega ninii, ma galue ma le faʻatuatuaina," o le tala lea a Musk, o le na faʻapipiʻiina foi tekinolosi pamu vevela ile Tesla's Model Y taavale.
 
"O le uiga o laʻu tala e laʻititi, e lelei, ma e tatau ona tumau mo le 15 tausaga," o le tala lea a Musk.“E tatau ona galue i soo se ituaiga tulaga mai le taumalulu sili ona malulu i le vevela vevela.Ua uma ona matou faia le tele o galuega e manaʻomia mo se HVAC fale.
 
O lona fa'anaunauta'iga o le fa'afeso'ota'i lea o le faiga i ta'avale eletise ma atia'e se vaifofo "o se HVAC sili ona fa'amalosi, sili ona lelei e ... o le a iloa pe a e sau i le fale.O le pusa e mafai ona fesoʻotaʻi ma le taʻavale ma naʻo le viliina i totonu pe a e manaʻomia moni le malulu ma le vevela.E manaia tele.”
 
Na taʻua e le fai konekarate a le British ventilation Nathan Wood, o le faʻalavelave a Musk na faʻaalia ai le mamao o le felafolafoaiga e uiga i le IAQ, soifua maloloina, ma le malosi o le malosi na alualu i luma i taimi talu ai nei.
 
"Ua matou tauivi i lenei maketi mo le tele o tausaga ma faia lemu, faifai pea le alualu i luma - ae o le faʻalavelave a le tagata sili ona taʻutaʻua ma mauoa fai pisinisi e mautinoa lava e sili atu i le tasi pe lua," o le tala lea a Wood, o le taitaifono o le BESA's Health & Soifua manuia ile vaega o Fale.
 
"E foliga mai o ia e malamalama i le taua o le faʻauluina o le maketi mo le faʻaleleia atili o le ea ma le IAQ faʻatasi ma le tuleia mo le net zero - ma o le mea moni lena i lona manuia i le lumanaʻi.E mautinoa lava e tu'u ai le 'Hype ile HVAC'.”
 

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Au-01-2022