Holtop Vaiaso Tala Fou #30

Ulutala i lenei vaiaso

O le galu vevela e ave ai le fa'atauga a Initia ile maualuga ole taimi uma

AC Fa'atauga fa'atupulaia

O le kamupani vaalele a Initia o loʻo vaʻaia i taimi uma le maualuga o faʻatauga i lenei tausaga ona o le vevela o loʻo sosolo ai le tele o le atunuʻu, ae o le tuai i le mauaina o vaega mai le COVID-na lavea Saina ua mafua ai le le lava o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.Faatasi ai ma le vevela e paʻi atu i le 49ºC i vaega o New Delhi, o faʻatauga i le atunuʻu e faʻamoemoe e oʻo atu i le 8.5 miliona i le 9 miliona iunite i lenei tausaga, mai le 2019 faʻamaumauga muamua o le 6.5 miliona, o le tala lea a Eric Braganza, peresitene o le Consumer Electronics and Appliances Manufacturers Association ( CEAMA).

"O le maketi ua matua lelei lava aua o lenei tausaga, na matou maua le vevela i le afa lona lua o Mati nai lo Aperila," o lana tala lea.O loʻo maualuga le manaʻomia o le eletise a o faʻamauina e Initia lana Mati sili ona vevela i le sili atu ma le seneturi sosoo ai ma le vevela e le masani ai Aperila ma Me.“Ona o mataupu e fesoʻotaʻi ma le COVID-19 i Saina, e umi se taimi mo sapalai e oʻo atu i Initia.O le i'uga, ma le fa'atupula'ia o le mana'oga, ua matou va'aia ai ua le lava le sapalai o fa'a'aa'a fa'alelei malosi," o le fa'aaliga lea a Mr. Braganza.Na ia faʻaopoopo mai o le tuʻuina atu o vaega mai Saina ua ave nei le 60 i le 90 aso, faʻatusatusa i le 45 aso masani.O kamupani Initia e fa'alagolago ia Saina mo le 10 i le 20% o vaega o le ea malulu e pei o compressors ma controllers.O le tuai o sapalai e tele lava ina a'afia ai le gaosiga o le ea malulu lelei, ona o oloa e maualalo le lelei e tele lava ina fa'aogaina vaega fa'apitonu'u.

Fai mai Mr. Braganza, o le faaiuga o le tausaga nei, o le maualuga o le tala ma le siʻitia o tau o meamata e ono faʻamalosia ai le au gaosi oloa e faʻateleina tau.O le Indian rupee (INR) na paʻu i lalo ifo o le 77.79 i le US dollar (US$) i le aso 18 o Me. O tau o mea faʻamafanafana e pei o ea malulu, pusaaisa, ma ea malulu ua siitia i le 10 i le 15% i le lua tausaga talu ai. i se siitaga o tau o oloa ma vaega i le 30 i le 35%.E ui o loʻo faʻaaogaina e le au gaosi oloa se vaega tele o le faʻaopoopoga o tau, na fai mai faʻamatalaga a le alamanuia o le ai ai se isi taamilosaga o tau i le kuata o Aperila ia Iuni.“O lo’o iai le isi si’itaga o le tau o mea e fa’aaoga i nai vaiaso ua tuana’i ma e le mafai ona ‘alofia le si’itia o tau.Kamupani o le a faia i le kuata Iuni e faʻatatau i le manaʻoga-sapalai tulaga, "o le tala lea a Kamal Nandi, Godrej Appliances pisinisi ulu.

O tagata gaosi oloa ea malulu ma pusaaisa ua faʻateleina le gaosiga i le malosi atoatoa ia Me mai le 60 i le 70% seʻia oʻo ia Aperila, ona o le faʻateleina o le manaʻoga e mafua mai i le vevela i le tele o vaega o le atunuʻu ma le manaʻomia o le pentup i le lua taumafanafana talu ai, lea na a'afia i le fa'ama'i fa'atupu loka loka.O le fa'atauga o mea fa'amafanafana a tagata gaosi oloa e pei o Voltas, Haier, Godrej Appliances, ma Lloyd na fa'atupulaia i le 15 i le 20%, e sili atu i fa'amoemoega o alamanuia ma mana'omia ai le fa'ateleina o le gaosiga.

Voltas, o se vaega o le vaega Tata, fai mai sa faalagolago i oloa faaulufale mai mo na o ni nai vaega ona o loo taumafai e faateleina localization i le tele o tausaga.Ae ona o le siʻitia o le manaʻoga, o nisi faʻataʻitaʻiga e ono le maua."Ua i ai le faʻateleina o le manaʻoga ina ua maeʻa le lua mafanafana.O loʻo faʻateleina a matou gaosiga ona o le faʻafuaseʻi o le siʻitia, ”o le tala lea a le Pule Sili o Voltas Pradeep Bakshi.Na ia taʻua aʻo sauni le kamupani i faʻatauga, e tele kamupani gaosi oloa ua maeʻa a latou oloa.

Fai mai le peresitene o Haier Initia, Satish NS, o loʻo faʻateleina faʻatauga i matu, sisifo, ma totonugalemu o le atunuʻu ona o le galu vevela.“E ui lava i le tau o le tau, ae o loʻo faʻatau e tagata faʻatau oloa faʻamafanafana e faʻaaoga ai tupe faʻatau talu ai ua avea nei mea ma mea e manaʻomia.Afai e faʻaauau pea lea ituaiga manaʻoga mo le isi 30 i le 35 aso, toetoe lava o faʻailoga uma o le a leai ni faʻamaumauga, ”o lana tala lea.

O le Blue Star, o se tasi o kamupani gaosi ea malulu tele a Initia, fai mai ua faaluaina le lisi o mea e pei o semiconductor i le 90 aso ona o le taumafai e poloka le aofaʻi mai le au faʻatau.

Rajesh Rathi, faʻatau oloa i Lloyd, fai mai o loʻo i ai le mamafa i nisi faʻataʻitaʻiga ona o le lelei o faʻatau, ae o kamupani e iai a latou lava fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu ma sapalai sapalai o le a manuia.

Fai mai Kamal Nandi, o oloa malulu vaega tele, lea sa i ai i le taimi nei i lalo o le atuatuvale, ua siitia foi ma e ono sili atu le malosi o manaoga i le vaitau o faaipoipoga."O le a matou taumafai e faʻatautaia le maualuga o le gaosiga seʻia oʻo ia Me, ae matou te popole o le ai ai se faʻaletonu ia Me talu ai e faigata ona faʻalautele atili ona o faʻalavelave sapalai," o lana tala lea.

O loʻo faʻamoemoe le Matagaluega o Vaaitau a Initia e faʻaauau pea le galu vevela i luga o le itu i matu-sisifo, totonugalemu, ma sisifo o Initia, ma le maualuga o le vevela 4 i le 8ºC maualuga atu nai lo masani i le tele o vaega o le atunuʻu.

tala o maketi

Tala o maketi: 2022 Eurovent Summit o loʻo lata ane i le tulimanu

Euroventssummit

O le Fonotaga a le Eurovent e tatau ona faia ma le autu 'Fau Alalaupapa'.O lea fa'amoemoe e faia ia Oketopa 25 i le 28, 2022 i Antalya, Turkey.

O le 2022 Eurovent Summit ma le autu #BuildingBridges o le a taulaʻi i le fesoʻotaʻiina o tagata gaosi oloa ma faufautua, fuafuaga, faʻapipiʻi, fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, ma faiga faʻavae, i le va o Europa, Sasaʻe ma tua atu, agai atu i oloa e sili atu ona gafataulimaina ma faʻasalalau, ma agai atu i se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma le siosiomaga. alamanuia.

O lenei fa'amoemoega e fa aso o lo'o fa'atulagaina e le Eurovent, Eurovent Certita Certification, Eurovent Market Intelligence, ma Turkey's Air Conditioning and Refrigeration Manufacturers Association ISKID.O loʻo i ai le lagolago mai le tele o paaga, e aofia ai faʻasalalauga faʻapitonuʻu ma faavaomalo ma faʻalapotopotoga ma o loʻo lagolagoina e taʻitaʻi o pisinisi e aofia ai UL (BridgeBuilding Partner), J2 Innovations (BridgeBuilding Partner), Baltimore Aircoil Company ma CEIS (BridgeBuilding Supporters).Turkish Airlines o le taʻavale aloaʻia o le 2022 Eurovent Summit.O le mea na tupu o se fa'apotopotoga maualuga a Europa mo sui o alamanuia mai le tau i totonu (HVAC), fa'agasologa fa'amalieina, ma vaega fa'atekonolosi filifili malulu mea'ai.O le lomiga talu ai i Seville, Sepania, na ausia le auai o le silia ma le 530 tagata auai e aofia ai le au gaosi oloa, fai tulafono, konekarate ma tagata faʻapipiʻi.O le 2022 Eurovent Summit o loʻo faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia le sili atu ma le 500 paʻaga autu o pisinisi mai Europa ma tua atu ma le sini o le fausiaina o alalaupapa faʻatasi.

HVAC Trending

IAQ i le Spotlight

tulaga lelei o le ea i totonu

I le lua tausaga talu ai, o le taua tele o le faʻaleleia o le ea ma le faʻaogaina o le ea i le tuʻuina atu o avanoa saogalemu ma soifua maloloina mo tagata.Ua oʻo nei i le taimi e suʻe ai faʻamaumauga ma auʻiliʻili suiga ma faʻalelei na faʻalauiloaina i masini ma ana faiga faʻatonutonu, i le sailiga o le faʻaleleia talafeagai i le IAQ.

Ua faatulagaina e le AFEC ni konafesi se lua i luga o le initaneti, faatasi ai ma le Cluster IAQ, o se NPO Sipaniolo e taulaʻi i le IAQ i fale ma atinaʻe, lea na tuʻuina atu ai e le au atamamai faʻatekonolosi faʻaonaponei na faʻaaogaina e faʻaleleia ai le IAQ, o latou uiga ma mataupu faʻavae, le mamanu o elemene o loʻo fausia ai meafaigaluega, vaega autu o tulafono faatonutonu, pulea ma mataʻituina, ma isi.

E le gata i lea, o se faasologa o konafesi o loʻo faʻatulagaina e taʻalo ai i le tele o aai Sipaniolo, i se faʻafeiloaʻiga faʻasaga mo se numera faʻatapulaʻa o tagata tomai faapitoa, faʻatasi ai ma se taulaiga faʻapitoa i tusiata.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Iul-25-2022