Holtop er stolthed i Kina

1

Daxing International Airport er kendt som toppen af ​​"verdens nye syv vidundere".HOLTOPs rene, komfortable og energibesparende luftbehandlingsløsninger og produkter bidrog meget til opførelsen af ​​denne lufthavn.

2

"Kun ved at berige din viden kan du nå et højere niveau".Innovation er ved at blive hoveddrevet i den kinesiske økonomi.Reform og åbning har gjort det muligt for Kina at opnå strålende resultater inden for politik, økonomi, sport, videnskab og teknologi og militære anliggender.Det er et stort mirakel i menneskets udviklingshistorie og har indledt en herlig vej for menneskeheden i historiebogen.

3

Nogle bidrag fra HOLTOP

Kina-Hangzhou-Xihu-statenHotel

HOLTOP Group leverer friskluft varmegenvinding ventilationssystem og garanterer 24-timers service til G20 Summit National Reception Center.

G20 Summit National Reception Center.

Belarus-Borisov-Geely Automobile Manufacturing Base

HOLTOP klimaanlæg opfylder de høje standarder for indendørs luft til bilfremstilling.

Belarus-Borisov-Geely Automobile Manufacturing Base

Kina-Beijing-People's Bank of China

People's Bank of China skaber det bedste finansielle miljø, og HOLTOP Group skaber det bedste luftmiljø.

People's Bank of China

Kina-Changde-lithium-batterimembranproduktionsbase af Hunan Chinaly New Material Co.,Ltd.

HOLTOP VOCs behandlings- og ekstraktseparations- og genvindingssystem beskytter ikke kun miljøet, men skaber også stor økonomisk værdi.

HOLTOP VOC-PROJEKT

Kina-Beijing, Qingdao-Olympiske Center, Laoshan Cykelhal, Fægtehal, Qingdao Olympic Sailing Center, Dopingkontrolcenter osv.

HOLTOP Group leverede friskluftventilationssystemer til de olympiske spillesteder, garanterer tjenester 24 timer i døgnet under de olympiske lege og vandt titlen "Olympic Excellent Guarantee Enterprise".

Olympiske spillesteder

Kina-Beijing, Zhangjiakou-Vinter Olympiske Lege Organisationskomiteens kontorcenter, olympiske spillesteder

HOLTOP Group leverede et komplet friskluftrensningssystem til de olympiske leges organisationskomitékontor og olympiske spillesteder.

olympiske vinterlege

Kina-Shanghai-C919 produktionsbase

HOLTOP Group leverede en kombineret varmegenvindingsenhed og friskluftrensningssystem til C919 produktionsanlæg for at opfylde kravene til temperatur, fugtighed, renlighed og energibesparelse.Det har skabt et hjem af høj kvalitet til fødslen af ​​C919.

C919 Manufacturing BaseC919 Manufacturing Base

Kina-Wuhan-national netværkssikkerhedsbase

National Network Security Base er et centralt layoutprojekt inden for netværkssikkerhed i Kina.HOLTOP Group hjælper den nationale netværkssikkerhedsbase med at træne netværkssikkerhedstalenter.

National netværkssikkerhedsbase

Kina-Beijing-Central Military Commission Building

HOLTOP friskluftrensningssystemet giver altid et rent, iltrigt, frisk luftmiljø.

Central Military Commission Building

Kina-Chengdu-Western Beidou Center

HOLTOP Fresh Air Purification System giver behagelig og ren luft til West Beidou Center, hvilket skaber et godt miljø for teknologisk forskning og udvikling.

Sammen med moderlandets voksende styrke, som et nationalt mærke i friskluftindustrien, har HOLTOP Group også fuldført den teknologiske innovation og transformation fra traditionel fremstilling til intelligent fremstilling og er med succes blevet anerkendt af brugere i ind- og udland.

frisk luft ventilation

I 18 år er HOLTOP Gruppen vokset fra mere end 10 personer til næsten 600 personer.Fra småskalaproduktion til Asiens største produktionsbase for friskluftprodukter leder det udviklingen af ​​den indenlandske friskluftindustri.

I 18 år er HOLTOP-produkter blevet tildelt næsten 100 patenter, fra et enkelt friskluftprodukt til en produktlinje, der dækker de fire store industrier inden for kommerciel, husholdnings-, industriel og miljøbeskyttelse.Produkterne eksporteres til mere end 100 lande og regioner i udlandet.

producent af varmegenvindingsenhed

I de sidste 70 år har branchen ændret sig.Hvad der forbliver uændret er, at kineserne har arbejdet utrætteligt i ordinære stillinger og skabt ekstraordinære resultater.Som en førende virksomhed i friskluftindustrien mærker vi civilisationen og velstanden og nyder den lykke og velvære, som det nye Kina bringer."Lad verden ånde fantastisk HOLTOP-luft" er målet for vores stræben.

Elsker Kina

Vi er stolte af vores moderland, vi elsker dig, Kina.


Indlægstid: Okt-01-2019