Holtop Produkter Kommunikationsmøde-Henan Station

THoltops produktkommunikationsmøde blev afholdt i Zhengzhou Huazhi Hotel.Mere end 140 designere og forhandlere fra Henan-provinsen deltog i denne aktivitet.

 

Holtop Produkter Kommunikationsmøde-Henan Station

Holtop Produkter Kommunikationsmøde-Henan Station

 

Efter mange års indsats har Holtop akkumuleret et solidt fundament og vundet et godt ry på Henan-markedet.På dette møde samledes nogle gamle og nye venner for at fejre de resultater, der er opnået i det forløbne år, og forsøge at skabe flere samarbejdsmuligheder i fremtiden.

 

fejre præstationerne

 

Mr. Liu Mingshan, Chief Engineer i Holtop Group, delte Holtop klimaanlæg produkts designkoncept, tekniske fordele og anvendelse i projektet.Holtop har en rig produktlinje til at imødekomme den præcise kontrol af temperatur, fugtighed, friskhed og renlighed, hvilket løser modsætningen mellem det almindelige krav om komfort og energibesparelse i bygningsmiljøet, og det har en bred vifte af anvendelser.

 

Mr. Liu Mingshan, Chief Engineer i Holtop Group

 

 

De fleste af gæsterne tiltrak de fleste af gæsterne til at se de Holtop-koldkilde-klimaanlægsprodukter, der blev vist på mødet.Efter en detaljeret forståelse af produktets arbejdsprincip og procesdetaljer viste kunderne, at de vil anvende Holtop-produkter i flere projekter i fremtiden.

 

kold kilde klimaanlæg produkterkold kilde klimaanlæg produkter

Holtop vil fortsat levere gode produkter og tjenester, styrke samarbejdet med venner fra hele verden og skabe glans igen!


Indlægstid: Jan-12-2022