Enthalpy roda

Pondok Description:

Modél: HRT-500 ~ HRT-5000
Diameter: 500-5000mm
bubuka: Enthalpy tur wijaksana recovery panas
Panas efisiensi nepi ka 70% ka 90%
Sistim sealing Double
sector Double kosongna
sertifikasi:  ce

jéntré produk

Tags produk

    Fitur utama Holtop exchanger panas usaha Rotary
    1. efisiensi Tinggi wijaksana recovery panas
    2. sistem labyrinth sealing Double ensures leakage hawa minimal.
    3. usaha Timer meresihan manjangkeun siklus jasa, ngurangan biaya perawatan.
    4. sector kosongna Double ngaminimalkeun carryover tina knalpot hawa kana aliran suplai hawa.
    5. Kahirupan--waktos lubricated bearing merlukeun euweuh pangropéa handapeun pamakéan normal.
    6. spokes Interior anu dipaké pikeun mechanically meungkeut laminations nu rotor pikeun nguatkeun kabayang.
    7. rentang réngsé tina diaméterna rotor ti 500mm mun 5000mm, rotor bisa potong 1pc mun 24pcs keur transportasi gampang, rupa-rupa pangwangunan perumahan geus sadia ogé.
    8. software Pamilihan pikeun Pilihan merenah.

    Prinsipna ngagawekeun

    Exchanger panas usaha Rotary diwangun ku alveolate
    kabayang panas, bisi, sistem drive na bagian sealing.
    Haseup jeung hawa outdoor nembus satengah tina
    kabayang misah, nalika kabayang rotates, panas
    tur Uap anu disilihtukeurkeun antara knalpot jeung
    hawa outdoor. Efisiensi recovery énergi anu nepi ka
    70% ka 90%

    exchanger panas usaha Rotary
    Bahan kabayang exchanger3 panas usaha Rotary
    Kabayang panas total dijieun ku foils aluminium coated kalawan
    3A tabung molekular 0.04mm ketebalan. exchanger2 panas usaha Rotary
    Aplikasi
    exchanger panas usaha Rotary bisa diwangun di penanganan hawa Unit (AHU) salaku bagian utama bagian recovery panas. Biasana samping
    panel tina casing exchanger téh perlu, iwal bypass nu geus diatur dina AHU.
     aplikasi exchanger panas usaha Rotary
    Ogé bisa dipasang dina Saluran tina sistem ventilasi salaku bagian utama bagian recovery panas, disambung ku
    Ange fl. Dina hal ieu, panel sisi exchanger nu perlu pikeun nyegah leakage. panas usaha Rotary aplikasi exchanger 2
    Catetan: tipe casing sarta kuantitas bagean kedah gumantung kana spasi aplikasi ogé kamampuhan transportasi
    jeung kaayaan di instalasi. Leuwih segmentation baris ngaronjatkeun karya assembly, sarta ukuranana overlarge bakal ngakibatkeun
    diffculties dina angkot.
    Kaayaan aplikasi
    - hawa ambient: -40-70 ° C
    - laju Max raray: 5.5m / s
    - Max tekanan dina casing: 2000Pa

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali