Ina ia Faʻasaga i le 2019-NCov Coronavirus, o loʻo faʻatinoina e Holtop.

I le kuata muamua o le 2020, o le faʻamaʻi o le novel coronavirus(COVID-19) o loʻo sosolo i le lalolagi atoa, o Saina na feagai muamua ma se taimi faigata, o tagata Saina atoa na nonofo faʻatasi e tau mo lenei siama.I le avea ai ma se tasi o le gaosiga o le faʻaleleia o le vevela, na lagolagoina e HoltopFalemai Xiaotangshani Beijing o loʻo togafitia tagata maʻi SARS i le 2003. I aso nei, o loʻo feagai ma le novel coronavirus, o loʻo faʻaauau pea ona faʻataunuʻuina e Holtop ana matafaioi o le taʻitaʻi o le alamanuia ea.I le taimi o le Spring Festival, na faia ai ni fuafuaga faʻapitoa mo le aufaigaluega a le faleteuoloa a Holtop e lafo atu le faʻamamaina o le ea (AHU) i falemaʻi e lagolago ai le faʻaogaina o le ea fou mo le soifua maloloina mo tagata mamaʻi ma le aufaigaluega a le falemaʻi, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o lenei siama. .

O lea la, o le a le mea o loʻo faia e Holtop i nei aso ma o le a le mea e mafai e Holtop ona fai mo galuega a le falemaʻi?

1) Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa mo nei falemaʻi faʻapitoa i se taimi puʻupuʻu, aemaise lava le ea malulu ma faiga faʻafefe mo potu mama, potu taʻavale ma potu ICU.

2) Tuuina atu oloa sili ona lelei i se taimi puupuu, e aofia ai le numera faʻafomaʻi faʻafomaʻi ea felauaiga iunite, oloa ea faapisinisi, ma fafo condensing iunite mo le DX coils iunite ea taulimaina.

3) Malosi fa'apipi'i 'au lagolago i le nofoaga o le poloketi, ma a'oa'oga talafeagai mo le fa'atonu.

Matou te talitonu o le fesoasoani a Holtop ma tagata uma i le lalolagi, o le a vave ona muta le faʻamaʻi fou o le coronavirus fou.

DX coil AHU gaosiga

DX coil AHU gaosiga


Taimi meli: Feb-08-2020