HOLTOP – Tala Fa'afiafia e Fa'afeiloa'i le Aso Fa'ale-atunuu

I le aso o le National Day, ua lipotia mai e le Kamupani a le HOLTOP Chongqing le tele o tala lelei ma ua sainia ni poloketi fiafia se lua (sili atu i le tasi miliona).

poloketi hvac

galuega faatino

Na sainia ma le manuia e Holtop Chongqing le poloketi a le Falemai o Tagata Xianfeng

Oloa: ea-cooled iunite pamu vevela, faamamāina faafomai ea malulu, ea fou ea faafuainumera ma pulea faiga

Na sainia ma le manuia e Holtop Chongqing le konekarate mo Chongqing Taoyuanju International Garden project

Oloa: Tu'ufa'atasi o le vevela toe fa'aleleia o le ea

Ole Numera o Lipoti Fiafia Ua Si'itia ile 35%.

I le iva masina muamua o le 2021, o le numera o lipoti fiafia a le aiga HOLTOP ua oʻo i le 50, o se faʻaopoopoga o le 35% pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, ma o le numera o lipoti fiafia i le iva masina muamua e tutusa ma le aofaʻi o le tausaga talu ai.

siitia 35%

Le Aofa'i Aofa'iof Lipoti Fiafia Fa'ateleina I le 37% Tausaga-on-Tausaga

2021 O lo'o galulue malosi tagata uma.O galuega tetele o loʻo fuga mai i soo se mea.I totonu o le faufale a le malo, falemaʻi ma nofoaga e nonofo ai, o loʻo faʻatumauina vave le faʻatupulaia o faʻatauga a le HOLTOP, faʻatasi ai ma le 37% i lea tausaga ma lea tausaga le faʻatupulaia o le tau o lipoti o konekarate ma le 133% i le tausaga i le tausaga le faʻatupulaia o lipoti a le falemaʻi.

tau fa'akonekarate si'itia ile 37%

I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, e manaʻomia le faʻaleleia o le fausiaina o falemaʻi.I lalo o le manaoga o le fausiaina o le falemaʻi "pulea faʻamaʻi tuʻufaʻatasia", HOLTOP numera fou ea ea ma faʻamamaina oloa maua se numera tele o poloaiga, ma sa auai i le sili atu i le 20 galuega faatino e pei o le Wuhan Yunjingshan Hospital, Tibet Autonomous Region Hospital, First Affiliated Hospital of Shandong First Medical University, Baofeng County People's Hospital, ma isi.

 falema'i poloketi.webp

O oloa fa'a'ea'a na fa'atuputeleina i le 44% i lea tausaga ma lea tausaga.

O le malosi o le tuputupu aʻe o oloa iunite malulu, aemaise lava le numera tele o talosaga o faiga faʻapipiʻi saʻo faʻapipiʻi, ua taʻitaʻia ai le faʻatamaoaigaina faifaipea o le laina oloa a le kamupani.Ua manumalo le HOLTOP i le faatuatuaina o tagata faatau mai le tele o galuega faatino, e pei o le Taizhou Yuhuan Sports Center, Chuzhou Olympic Sports Center, Jinan China Resources Wanxiangtiandi, Silk Road Xi'an Qianhai Park, Tonglu Bilingual School e fesootai ma East China Normal University, ma le afi. fa'ainisinia faavae ole National Science and Technology Group.

tuputupu aʻe o oloa i totonu o le ea malulu

Le Taua o Konekarateof Oloa Ea Fouin Fa'ato'a Si'itia Esetete I le 37% Tausaga i le Tausaga.

Ua faatuina e HOLTOP le galulue faatasi ma sainia le tele o galuega faatino esetete ma Sunac, Saina Punaoa, Poly, Zarsion, Galaxy , Tianshan, Yuchang, ma isi. Na maua e galuega faʻatau fanua se lipoti fiafia o le 37% tausaga-i-tausaga tuputupu aʻe i le tau konekarate.

fa'afeso'ota'iga fanua

HoltopSainia e le Kamupani o le Puipuiga o le Siosiomaga ni Konekarate Fouto 130 Miliona Yuan.

O konekarate fou i totonu o le gaosiga o le lithium battery separator industry ma fa'apitoa filo fa'apitoa e tusa ma le $130 miliona.

E tele foi tala lelei a le kamupani o le Puipuiga o le Siosiomaga o Holtop.I le 2021, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e Holtop le lelei o le gaosiga o le lithium battery separator industry ma sainia konekarate fou i le pisinisi fiber faʻapitoa e ausia ai mea fou i totonu o le alamanuia.O konekarate fou na sainia i le iva masina muamua ua oʻo i le 130 miliona yuan.

 galuega tau siosiomaga

HOLTOP, i le avea ai o se "Fa'apolofesa, Delicacy, Specialization and Novelty (PDSN)" atinaʻe, o le a faʻaauau pea ona faia oloa lelei ma tautua ma faʻatupuina atili le taua mo a tatou tagata faʻatau.

HOLTOP – Tala fiafia e fa’afeiloa’i ai le Aso Fa’ale-atunuu.

Manuia lou aso fanau i le tina matua!

Manuia le aso o le atunu’u


Taimi meli: Sep-30-2021