Manava Malosi, Vairusi Vaalele Ea Fou!O le Fono Lona 4 a Sino-Siamani Fresh Air Summit Sa faia i luga ole laiga

O le 4th Sino-German Fresh Air Summit (Online) Forum na faia aloaia ia Fepuari 18, 2020. O le autu o lenei fono o le“Manava ma le Soifua Maloloina, Vairusi Vaalele Ea Fou” (Freies Atmen, Pest Eindaemmen), lea o loʻo lagolagoina faʻatasi e Sina Real Estate, China Air Purification Industry Alliance, Tianjin University "Indoor Air Environment Quality Control" Tianjin Key Laboratory, ma Tongda Building.I le tulaga o le faʻamaʻi, o le tele o tagata tomai faʻapitoa i le tulaga o le ea mai Saina ma Siamani na faʻamatalaina le atinaʻeina o faʻamoemoega o le ea fou i le tulaga o loʻo i ai nei mai tulaga eseese, fesuiaʻi le matafaioi fou o le ea fou i le puipuia o le faʻamaʻi, suʻesuʻe. vaaiga fou o faiga ea fou i le faaaogaina o aiga, faamalamalamaina manatu fou i le suiga o le faiga fou ea.

O le Sino-German Fresh Air Summit Forum ua fa'atolu ona faia i Saina ma Siamani i luma atu, ma o le lona fa o lo'o faia mo le taimi muamua e ala i luga o luga o le initaneti fa'asalalauga fa'asalalau i luga ole Initaneti.O le fono faamoemoe e fausia se alalaupapa fesootaiga mo le atinae masani o Sino-Siamani ventilation fanua e ala i le fefaʻatauaʻiga faʻapitoa, feteʻenaʻiga faʻaleaganuʻu tele ma le poto masani i le va o tagata tomai faapitoa i le va o atunuu uma e lua, ma faʻalauteleina le soifua maloloina ma le televave o le atinaʻeina o le fale gaosi oloa ea fou.

 

O le Fofoga Fetalai, Dai Zizhu, o se tagata suʻesuʻe i le Chinese Center for Disease Control and Prevention ma le taʻitaʻifono o le China Air Purification Industry Alliance, na faʻamamafaina e tatau i le ofisa ma nofoaga faitele ona faʻatinoina taʻiala talafeagai e faʻatonutonuina e le China CDC, ma faʻatino taʻiala i totonu. "Afai o le ea malulu ma le faʻaleleia o le ea o se faʻaogaina uma o le ea, e tatau ona tapuni le alatoto ea toe foʻi ma e tatau ona faʻaoga uma le faʻaogaina o le ea fou.

 

Ms. Deng Gaofeng, Faatonu o le Low-Carbon Building Research Center o le Chinese Academy of Building Sciences ma le Failautusi Aoao o le China Air Purification Industry Alliance, e talitonu o le tulaga o loʻo i ai nei i totonu ma fafo o le ea o loʻo ogaoga pea, ma totonu. e sili mamao atu le filogia nai lo le filogia i fafo.O le fua e fa'aleleia atili ai le lelei o le ea i totonu o le fale o le fa'aulufaleina lea o le ea fou e fa'ateleina ai le ea ma fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o totonu.

 

Fai mai Deng Fengfeng o faʻamaumauga na faʻaalia ai o le aofaʻi o faʻatauga o le ea fou a Saina i le 2019 na oʻo atu i le 1.46 miliona iunite, o le faʻatupulaia o le 39% i lea tausaga ma lea tausaga;o le fua faʻatauga o le ea fou alamanuia i le 2020 e faʻamoemoe e sili atu i le 2.11 miliona iunite, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 45% i lea tausaga ma lea tausaga.E talitonu o ia o le tele o fale o Saina ma le umi o le faagasologa e manaʻomia mo le faʻatonutonuina o le siosiomaga ua faʻatupuina ai le tele o maketi gafatia o le faʻamamaina o le ea fou a Saina i se taimi umi i le lumanaʻi.

 

Polofesa Liu Junjie, polofesa ma fomaʻi o le Aoga o Siosiomaga Saienisi ma Inisinia, Iunivesite o Tianjin, ma le faatonu o le Tianjin Key Laboratory o le "Indoor Environment Air Quality Control", faʻasoa faʻamatalaga o le suʻesuʻega: tatalaina o le faamalama poʻo le ea faanatura e aʻafia e filogia i fafo ma mea tau le tau, e le mafai ona faʻamaonia le maualuga o le ea fou ma le aʻafiaga, o lea o le fuafuaga sili e tau ai le faʻamaʻi o le faʻaogaina lea o le malosi toe faʻaleleia o le ventilator ma le faʻamamaina faifaipea.

 

Ye Chun, pule sili o le Sina Real Estate Construction Division, faʻasoa se seti o faʻamaumauga mataʻituina: o le manaʻoga maketi mo le faʻaleleia o le ea fou i totonu o fanua faʻamalo malo a Saina ia Ianuari ia Novema 2018 e 246,108 iunite;mai Ianuari ia Novema 2019, na ausia le 874,519 iunite.Na siitia le 355% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.Mai Ianuari ia Novema 2019, Vanke Real Estate faʻapipiʻiina le aofaʻi o 125,000 seti o le ea fou, ma Country Garden ma Evergrande sili atu i le 70,000 iunite.

 

Na taʻua e Jin Jimeng, le pule sili o Shanghai Tongda Planning and Architectural Design Co., Ltd. i lana tautalaga o le faʻaogaina o le malosi o le ea e maua ai le 30% i le 50% o le faʻaaogaina o le malosi o fale, ma le faʻaogaina o le eletise e 20% i le 40% o le fa'aogaina o le malosi o le ea, pe a fa'aaogaina le malosi toe fa'aleleia o le ea fou fa'alelei nai lo le fa'alenatura fa'anatura, o le a maua ai le tele o le fa'aolaina o le malosi.

 

Na valaʻau foʻi le Academician Zhong Nanshan: e masani ona faʻaalu e tagata le 80% o latou galuega i aso uma, suʻesuʻega poʻo isi vaega i totonu, ma e faʻaalia o ia i totonu o le ea.E tatau ona manava le tagata e sili atu i le 20,000 taimi i le aso, ma e le itiiti ifo i le 10,000 lita o le kesi e fesuiai ma le siosiomaga i aso uma.E mafai ona iloa afai e faʻaleagaina le ea i totonu, o le a afaina tele ai le soifua maloloina o tagata.

 

O lu'itau o le lelei o le ea i totonu ma le manava maloloina o tagata o loʻo ogaoga pea, ae o le fofo e matua manino lava, o le faʻafeiloaʻi o le ea fou, faʻateleina le ea, ma faʻaitiitia le faʻaogaina o mea filogia i totonu.I le taimi nei, o le taua o le faʻaogaina o le ea fou i le puipuia o faʻamaʻi ua lauiloa lautele, e taua tele le sao i le faʻaaogaina i aso uma i totonu o aiga ma faʻatupulaia vave i fale ma fale lautele.A'o fa'atupula'ia le malamalama o tagata i le manava maloloina, e talitonuina o leea fou vevela toe fa'aleleia eaalamanuia o le ai ai se atinae tumau ma vave.

https://www.holtop.com/products/hrvs-ervs/


Taimi meli: Feb-19-2020