TALA VAIAIA O HOLTOP #37

Ulutala i lenei vaiaso

O Faleoloa Ea malulu i Farani e tatau ona tapuni o latou Faitotoa

tapunia faitotoa

Sud Ouest, o se faʻasalalauga Falani, na lipotia mai e Agnès Pannier-Runacher, Farani minisita o Energy Transition, talu ai nei na faʻasalalau ai o le a tuʻuina atu se faʻatonuga ma le faʻamoemoe e taofia ai faleoloa mai le tuʻuina atu o latou faitotoʻa matala aʻo faʻaogaina le ea malulu.Faaalia e le minisita o ia faiga o le maumau ma le le taliaina ona e siitia ai le malosi e 20%.O faleoloa i le tele o taulaga i Farani e mafai ona faʻasalaina i le € 750 (pe tusa ma le US $ 770) pe a latou tuʻu o latou faitotoʻa e tatala aʻo faʻaogaina le ea malulu poʻo le faʻamafanafana.

O fa'asalalauga fa'amalama o le a fa'atatauina fo'i e le malo i se fa'ata'ita'iga o faiga fa'asao malosi a pan-Europa.O fa'asalalauga fa'apea o le a fa'asa i le va o le 1 i le taeao ma le 6 i le taeao O fa'asaina e le fa'aaogaina i malae va'alele ma nofoaga o nofoaafi.

E ala i tulafono a le malo, o aai Farani e pei o Bourg-enBresse, Lyon, Besançon, ma Pale ua faasaina nei faitotoa tatala i faleoloa e faʻaogaina ai le ea malulu poʻo le faʻamafanafanaina, ma o isi taulaga e faʻamoemoe e faia se gaioiga faapena.O Farani na feagai ma se faasologa o galu vevela vevela i lenei taumafanafana, ma o loʻo faʻalauiloaina e le malo faiga faʻasao malosi.

tala o maketi

Chillventa e fa'afeso'ota'i tagata tomai faapitoa HVAC&R i luga ole nofoaga i Nuremberg

chillventa

Chillventa 2022 o le a faia tuusaʻo i luga o le nofoaga i Nuremberg, Siamani, mai Oketopa 11 i le 13, 2022, pe a toe faʻapotopotoina le pusaaisa faavaomalo, ea malulu, ea, ma le pamu vevela i fesoʻotaʻiga i le tagata lava ia, saili mea fou, ma talanoaina le fa'asologa lata mai ma atina'e i le lumana'i.E pei ona masani ai, o le mea na tupu o le a amata i le aso aʻo lumanaʻi le faʻaaliga ma le maualuga-caliber Chillventa Congress, lea o le a tuʻuina atu tali i mataupu e aʻafia ai le alamanuia.

Faʻatasi ai ma le tele o oloa mai faʻaaliga iloga ma taʻaloga tetele o alamanuia, lea o le a aofia ai le anoanoai o faʻafouga ma faʻapipiʻi uma alaleo o le alamanuia, Chillventa 2022 o le a ofoina atu foi se polokalame lagolago mataʻina ma lautele lea e fefaʻasoaaʻi ai le malamalama, networking, ma aʻoaʻoga o le a. ave le tulaga tutotonu.
 
Autu Autu
I Chillventa 2022, o le au faʻaaliga, polokalame a le Konekeresi, ma faʻasalalauga o le a maua uma tali i fesili e aʻafia ai vaega eseese o alamanuia:
 
E mafai faapefea le faatinoga o le malosio faiga e fa'aleleia?
E mafai faapefea e faiga pusaaisa ona fesoasoani e faafaigofie ai le suiga o le malosi?
O le a le mea sili ona lata mai i le vaega o pusaaisa?
O le a le mea o lo'o tupu i totonu ole faiga hybrid system?
 
O isi autu autu ile Chillventa 2022 o le a avea ma faʻataʻamilomilo tamaoaiga ma le filifili malulu ile vaega ole vailaʻau.

HVAC Trending

E Fa'atupuina le Vevela o le Tau ile Auaunaga Faufale

taumafanafana-ge9f905c53_1280-1

O le fa'amauina o fa'amaumauga a Peretania ua fa'aosofia ai le mana'oga mo ni ta'iala sili atu mo taimi umi e fa'aleleia atili ai le vevela, susū, ma le lelei o le ea i totonu o fale, e tusa ai ma le Building Engineering Services Association (BESA).

Fai mai le BESA, o le toʻatele o tagata e ona fale ma pule e mumusu e teu faʻafaigaluega i faiga latou te talitonu e naʻo le aʻafiaga i taimi o le vevela vevela i na o nai aso o le tausaga.

Ae ui i lea, o le vevela na faʻaalia le malamalama i le lautele o le tamaoaiga o aʻafiaga o le faʻatinoina o fale, e tusa ai ma le BESA, faʻatasi ai ma suʻesuʻega o loʻo fautua mai ai se numera tele o tagata faigaluega fale na toe foʻi i o latou ofisa e faʻaoga lelei le ea malulu.O nisi o tagata e ana galuega fai mai ua fa'aleleia atili le gaosiga ma e ono i'u ai i se suiga i le galue mai le fale.

Na maua e tagata su'esu'e i le Iunivesite o Stanford i le Iunaite Setete, o le maualuga o le tuputupu a'e e tupu pe a o'o i le 13ºC le averesi o le vevela faaletausaga o se atunuu ma amata ona pa'ū i luga atu.O le vevela faaletausaga a Peretania e masani lava e tusa ma le 9ºC, ae a aunoa ma le faʻamalosia o taumafaiga e faʻatapulaʻaina suiga o le tau o le a faʻatupuina i luga o le sefulu tausaga a sau.

Fai mai Graeme Fox, o le faauluuluga o tekinolosi a le BESA, “O le ea malulu ose tekinolosi autu, ae faapena foi nisi o isi meafaigaluega o loʻo ia i matou e pei o le faʻaleleia o le vevela ma le vevela, faʻamamaina o le ea, ma le puleaina o le susu.E manaʻomia foʻi le faʻaleleia atili o la matou auala i le ie o fale ina ia mafai ona matou fausia i ni faiga faʻaitiitia faʻaletonu - ma o le tausiga fuafuaina o le ki lea i le faʻamautinoaina o meafaigaluega e mafai ona faʻaauau pea ona faʻaoga lelei po o le a lava le tulaga o le tau.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Oke-03-2022