Tala Fou Faalevaiaso a Holtop #34

Ulutala i lenei vaiaso

Tagata faigaluega Sivili Sepania e fa'agata le fa'aogaina o le ea malulu

ea malulu

O tagata faigaluega a le malo Sipaniolo e tatau ona masani i le maualuga o le vevela i fale faigaluega i lenei taumafanafana.O lo'o fa'amalosia e le malo faiga fa'asao malosi i le taumafai e fa'aitiitia pili o le eletise ma fesoasoani e fa'aitiitia le fa'alagolago o Europa i le suau'u ma le kesi a Rusia.O le fuafuaga na faʻamaonia e le kapeneta Sipaniolo ia Me, ma e aofia ai le faʻatonutonuina o le vevela i ofisa o le malo, ma le faʻapipiʻiina o paneta sola i luga o taualuga o fale lautele.E le gata i lea, o le fuafuaga o le a faʻamalosia tagata faigaluega e galulue mai le fale i se tulaga sili atu.

I le taumafanafana, e tatau ona seti le malulu o le ofisa e le maualalo ifo i le 27ºC, ma i le taumalulu, o le a faʻamafanafanaina e le sili atu i le 19ºC, e tusa ai ma se ata muamua.
Ole fuafuaga fa'asao ole malosi ole a maua le €1 piliona (tusa ma le US$ 1.04 piliona) ile fa'atupega mai Europa COVID-19 toe fa'aleleia tupe e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le malosi o fale faitele.

tala o maketi

Fuafuaga Fa'atatau o Malosiaga Fou e Si'itia ai Tau AC

O le laulau fa'atatau o le malosi mo ea malulu i Initia na suia na amata mai ia Iulai 1, 2022, fa'amausaliina fa'ailoga i le tasi tulaga, ma fa'amaualalo ai laina o oloa o lo'o iai nai lo le taimi muamua.O le mea lea, o le 5-star ea malulu na faʻatauina i lenei taumafanafana o le a pa'ū nei i le vaega 4-star ma isi, faʻatasi ai ma taʻiala sili atu le malosi o le malosi ua faʻamatalaina nei mo faʻataʻitaʻiga 5-star.O lo'o talitonu fa'amaumauga a le alamanuia o lenei suiga o le a si'itia ai le tau o le ea malulu i le 7 i le 10%, e mafua ona o le maualuga o le tau o le gaosiga.

Initia ac

Initia ac

O lo'o iai le fa'amalama e ono masina mai le aso 1 o Iulai e fa'ama'ape ai fa'atauga tuai, ae o le a fa'amalieina uma le gaosiga fou o ta'iala fou o le fa'avasegaina o le malosi.Ole tulaga o le fa'avasegaina ole malosi ole ea na muai fa'atulaga e sui ia Ianuari 2022, ae na talosagaina e le au gaosi oloa ile Ofisa ole Malosiaga (BEE) e fa'atuai mo le ono masina ina ia mafai ai ona latou fa'amama fa'amaumauga o lo'o iai na fa'aputu ona o fa'alavelave fa'afuase'i. i le lua tausaga talu ai.O le isi suiga i le fa'avasegaina o fa'amaumauga mo fa'ama'a'ele'ele e tatau ona faia i le 2025.

Godrej Appliances Business Head Kamal Nandi na faʻafeiloaʻi le tulaga fou o le faʻavasegaina o le malosi, fai mai o le a faʻaleleia e le kamupani le malosi o le faʻaleleia o le ea e tusa ma le 20%, lea e manaʻomia ona o se mea e faʻaaogaina ai le eletise.

Fai mai Lloyd's Sales Head Rajesh Rathi, o le faʻaleleia o le malosi masani o le a siitia ai le tau o mea mataʻutia mo le gaosiga e tusa ma le INR 2,000 i le 2,500 (tusa ma le US$ 25 i le 32) i le iunite;o lea, a'o alu i luga le tau, o le a maua e tagata fa'atau se oloa e sili atu le malosi."O tulaga fou o le a avea Initia malosi masani o se tasi o mea sili ona lelei i le lalolagi atoa," o lana tala lea.

E talitonu fo'i le au gaosi oloa, o le a fa'atelevaveina le fa'atupuina o le fa'avasegaina o le malosi o le ea e le mafai ona fesuia'i, talu ai o le a si'itia lo latou tau pe a fa'atusatusa i le fa'afoliga fou.I le taimi nei, e 80 i le 85% o le maketi e fa'atatau i le ea inverter, fa'atusatusa i le na'o le 45 i le 50% i le 2019.

O lo'o soso'o mai ai le fa'amausaliina o le malosi masani mo pusaaisa e amata ia Ianuari o le tausaga fou.E lagona e le alamanuia o le suiga i fua faatatau o le a faigata ai ona gaosia pusaaisa e sili ona maualuga le malosi o le malosi, e pei o le 4-star ma le 5-star, ona o le maualuga o le tau.

HVAC Trending

Interclima 2022 e faia ia Oketopa i Pale

Interclima o le a faia mai ia Oketopa 3 i le 6, 2022, i Paris Expo Porte de Versailles, Farani.

interclima

Interclima o se taʻutaʻua Farani faʻaaliga mo igoa tetele uma i le tau ma le fausiaina: tagata gaosi oloa, tufatufaina, faʻapipiʻi, faufautua faʻataʻitaʻiga ma pule o galuega, faʻapea foʻi ma kamupani faʻaleleia ma faʻagaioiga, atinaʻe, ma isi mea.Vaega o Le Mondial du Bâtiment, o le faʻaaliga e oʻo atu i le au maimoa faavaomalo.Tekinolosi ma meafaigaluega mo malosiaga faʻafouina, tulaga lelei o le ea i totonu (IAQ) ma le faʻaleleia o le ea, faʻamafanafana, malulu ma vai vevela i totonu o aiga (DHW) e totonugalemu i le suiga o le malosi ma faʻavaeina le tautinoga a Farani i le luʻitau maualalo-carbon malosi, faʻatasi ai ma faʻamoemoega faʻatulagaina mo le 2030 ma le 2050 i: Fou-fausia ma toefaafouga;Fale fa'apisinisi po'o fale fa'apisinisi;Fale e tele nofoia;ma fale tumaoti.

O tagata fa'aalia o le a aofia ai Airwell, Atlantic, Bosch France, Carrier France, Daikin, De Dietrich, ELM Leblanc, Framacold, Frisquet, General France, Gree France, Johnson Controls-Hitachi Air Conditioning Europe, LG, Midea France, Panasonic, Sauermann, Saunier Duval , Swegon, SWEP, Testo, Vaillant, Viessmann Farani, Weishaupt, ma Zehnder.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi:https://www.interclima.com/en-gb/exhibitors.html/https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Aukuso-29-2022