Единствен начин Свеж воздух филтрација системи

Краток опис:

• Double filters, PM2.5 filtration over 95%
• Zinc free galvanized steel plate, high Corrosion resistance and long service life
• Built-in low-noise blower
• 3 speed high efficiency motor, running smoothly with low noise
• Super thin design and fit for installation


детали за производот

Тагови производ

главната карактеристика

систем свеж воздух филтрација На еден начин снабдува отворено свеж воздух во собата со висок прочистување. Тој е опремен со двојна филтри со стапка PM2.5 филтрација над 95%. Протокот на воздухот се движи од 150m3 / h до 15000m3 / h за различни апликации. Тоа може да се користи за да работат заедно со Holtop обновување на енергијата вентилатор за подобра прочистување на воздухот или се користи независно за прочистување на воздухот во системот за климатизација.

Таа има опционални функции на внатрешен промет. Во ситуација кога тоа не е погодна за воведување на отворено свеж воздух, тоа може да го заобиколи воздухот во просторијата за внатрешна прочистување на воздухот.

Еден производ може да ги реши сите ваши проблеми со квалитетот на воздухот: свеж воздух, за прочистување на воздухот и чистотата со многу пониски трошоци. Ве молиме не двоумете се да контактирате нашиот тим за продажба за повеќе информации.

 

Различни инсталација начин за повикување на:

1) еден-начин Свеж воздух филтрација систем за инсталација

1

2) Единствениот начин Свеж воздух филтрација + обновување на енергијата Вентилатор систем за инсталација

12

Specification:

модел

Проток на воздух (m3 / h)

Надворешен притисок (Pa)

Input power(W)

Струја (А)

Бучава dB (A)

Напојување Тежина (кг)
L M H L M H L M H L M H L M H

DX1.5B2

120

150

150

55

68

88

45

53

56

0.25

0.3

0.31

25

31

32

220V / 50Hz

14

DX2.5B2

210

250

250

45

55

65

59

82

90

0.3

0.41

0.45

30

33

34

220V / 50Hz

14,3

DX3.5B2

260

350

350

53

70

80

113

172

180

0.58

0.83

0.85

32

36

37

220V / 50Hz

18,5

KJ-06C

350

550

600

25

20

25

90

103

115

0.45

0.52

0.56

32

37

39

220V / 50Hz

25

KJ-08C

700

800

800

130

150

170

140

200

238

0.7

1

1.2

35

39

41

220V / 50Hz

25

KJ-10C

900

1000

1000

80

90

120

190

235

280

1

1.2

1.4

35

40

43

220V / 50Hz

25

KJ-13C

1000

1300

1300

40

60

90

320

398

500

1.7

2.1

2.5

39

43

45

220V / 50Hz

25


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи