Покривот Клима комори AHU

Краток опис:

Проток на воздух опсег 800 ~ 10,000CMH.


детали за производот

Тагови производ

  Таванот AHU во комбинација со технологијата на таванот топлина обновување вентилатор (ВСО), имаат за цел ефикасноста компактен инсталација и енергија за сите budiling. Проток на воздух опсег 800 ~ 10,000CMH.

  AHU Преглед

  Покривот Висина Суспендирани AHU  карактеристики

  1. Компактен дизајн, врвен мала висина, намалување на просторот за подигнување окупирана.

  2. Независно истражување, развој и производство на компоненти за обновување на топлина, постигнување разумен топлина или целосна наплата на топлина со одлична заштеда на енергија ефект.

  3. Изграден од сендвич панели со оптимална топлинска и бучава изолација перформанси.

  4.- Висока ефикасност греење / ладење калеми за да се обезбеди добри перформанси размена на топлина, додека намалување на отпорот на воздухот да се намали оптоварувањето фан моќ.

  5.- дизајн на внатрешниот воздух канал е оптимизирана за да се подобри капацитетот за довод на воздух.

  6.- Двонасочна вентилација, воведување на отворено свеж воздух додека протерување затворен застојаниот воздух за подобрување на квалитетот на воздухот.

  7.- Флексибилни комбинации, груб филтер или средно филтер и бајпас или влажни филм овлажнител се опционални да се задоволат различните барања на корисниците

  5

   

   

   

   

   

   

   

   

  Покривот Висина Суспендирани AHU  Unit Type

  Тип 1: груб филтер + топлина обновување + греење / ладење фан намотки +

  5

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Тип 2: груб филтер + топлина обновување (со бајпас) + греење / ладење калеми + + овлажнител фан

  (Бајпас придушувач и овлажнител се опционални)

  5

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Тип 3: Крупни и средни Филтри + топлина обновување + греење / ладење фан намотки +

  5

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Тип 4: Крупни и средни Филтер + топлина обновување (со бајпас) + греење / ладење калеми + + овлажнител фан

  5

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Забелешка: Сите од горенаведените тип одвод на воздух А, и конфигурации од друг вид излез се исти.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи