Single Way Fresh Sistem Filtrasi Air

Short Description:

• Double filters, PM2.5 filtration over 95%
• Zinc free galvanized steel plate, high Corrosion resistance and long service life
• Built-in low-noise blower
• 3 speed high efficiency motor, running smoothly with low noise
• Super thin design and fit for installation


Detail produk

Tags Product

Feature utama

Ing siji-cara sistem filtrasi fresh Penyetor fresh ruangan kamar karo dimurnèkaké dhuwur. Iku dilengkapi karo saringan pindho karo tingkat filtrasi PM2.5 liwat 95%. airflow ing wana 150m3 / h kanggo 15000m3 / h kanggo macem-macem aplikasi. Bisa digunakake kanggo bisa bebarengan karo Holtop ventilator Recovery energi kanggo sesuci online luwih salah siji digunakake independen kanggo sesuci udhara ing sistem air conditioning.

Wis fungsi pilihan saka circulation njero ruangan. Ing kahanan nalika iku ora cocok kanggo introduce fresh ruangan, iku bisa lulus udhara ing kamar kanggo sesuci online njero ruangan mung.

Kasil bisa ngatasi kabeh masalah kualitas air Panjenengan: fresh, sesuci online lan cleanness karo biaya luwih murah. Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi tim dodolan kita kanggo informasi luwih lengkap.

 

cara instalasi beda kanggo referensi:

1) Single-cara Instalasi Fresh Air Filtration System

1

2) Single-cara Instalasi Fresh Air Filtration + Energy Recovery Ventilation System

12

Specification:

model

Airflow (m3 / h)

meksa njaba (Pa)

Input power(W)

Saiki (A)

Noise DB (A)

Power supply Bobot (kg)
L M H L M H L M H L M H L M H

DX1.5B2

120

150

150

55

68

88

45

53

56

0.25

0.3

0,31

25

31

32

220V / 50Hz

14

DX2.5B2

210

250

250

45

55

65

59

82

90

0.3

0,41

0.45

30

33

34

220V / 50Hz

14.3

DX3.5B2

260

350

350

53

70

80

113

172

180

0,58

0,83

0.85

32

36

37

220V / 50Hz

18,5

KJ-06C

350

550

600

25

20

25

90

103

115

0.45

0.52

0.56

32

37

39

220V / 50Hz

25

KJ-08C

700

800

800

130

150

170

140

200

238

0.7

1

1.2

35

39

41

220V / 50Hz

25

KJ-10C

900

1000

1000

80

90

120

190

235

280

1

1.2

1.4

35

40

43

220V / 50Hz

25

KJ-13C

1000

1300

1300

40

60

90

320

398

500

1.7

2.1

2.5

39

43

45

220V / 50Hz

25


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk