Rooftop Air Penanganan Unit Ahu

Short Description:

sawetara airflow 800 ~ 10,000CMH.


Detail produk

Tags Product

    Ceiling Ahu digabungake karo teknologi saka ventilator ceiling Recovery panas (HRV), Yahoo ing instalasi lan energi efficiency kompak kanggo kabeh budiling. sawetara airflow 800 ~ 10,000CMH.

    Gambaran Umum Ahu

    Ceiling rooftop Suspended Ahu fitur

    1.- desain Kompak, dhuwur kurang pokok, ngurangi papan ngangkat dikuwasani.

    2.- independen riset, berkembang lan gawé komponen Recovery panas, nampa panas wicaksana utawa total Recovery panas karo efek nyimpen energi banget.

    3.- bangun dening panel sandwich karo kinerja termal jampel lan gangguan optimal.

    4.- efficiency High gulungan kawat panas / cooling kanggo mesthekake kinerja exchange apik panas nalika ngurangi resistance online kanggo ngurangi mbukak daya penggemar.

    5.- Desain saluran air internal optimized kanggo nambah kapasitas sumber online.

    6.- Kalih cara ventilasi, ngenalke fresh ruangan nalika ngusir online stale njero ruangan kanggo nambah kualitas air njero ruangan.

    7.- kombinasi Flexible, Filter coarse utawa Filter medium lan lulus utawa humidifier film udan sing pilihan kanggo syarat pengguna beda

    5

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ceiling rooftop Suspended Ahu Unit Type

    Koleksi 1: Coarse Filter + Marine Recovery + AC / Cooling Coils + Fan

    5

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Koleksi 2: Coarse Filter + Marine Recovery (karo lulus) + AC / Cooling Coils + humidifier + Fan

    (Bypass damper lan humidifier pilihan)

    5

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Koleksi 3: Coarse lan Sedheng Filter-filter + Marine Recovery + AC / Cooling Coils + Fan

    5

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tipe 4: Coarse lan Sedheng Filter + Marine Recovery (karo Bypass) + AC / Cooling Coils + humidifier + Fan

    5

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Wigati: Kabeh jinis outlet online ndhuwur iku A, lan konfigurasi saka jinis outlet sing padha.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk