Holtop Digital Intelligent Fresh Air Handling System til Smart Hospitaler

Holtop Digital Intelligent Frisk LuftHåndteringSystem EscortstDet Internationale Medical Innovation Cooperation Forum

Fra den 26. til den 29. maj blev International Medical Innovation Cooperation Forum (China-Shanghai Cooperation Organisation) afholdt i Fangchenggang, Guangxi.Med temaet "Sundhed, samarbejde, innovation og deling" sigter forummet mod yderligere at forbedre det medicinske og sundhedsmæssige niveau for mennesker i SCO-medlemslandene og opbygge et fællesskab af menneskelig sundhedsskæbne.

 hospitalsluftbehandlingsenhed (2)

Præcis temperaturkontrol, behageligt miljø

Forummets hovedsted er placeret i Fangchenggang Garden Expo Park.Hovedstedet er på 14.000 kvadratmeter, og etagehøjden er 20 meter.Glasgardinvægstrukturen er vedtaget.Lokalet bruger HOLTOP direkte ekspansionsvarmegenvinding og rensningsluftbehandlingsenhedssystem med et vindvolumen på 230.000 kubikmeter i timen.Baseret på det fire-graders arkitektoniske koncept, der vedtager høje standarder, kan det opfylde behovene hos 1.500 mennesker.

hospitalsluftbehandlingsenhed (3)

Præcis planlægning,Velforberedelse

I lyset af sådanne højprofilerede internationale fora har HOLTOP Group forberedt og idriftsat HOLTOP direkte ekspansionsvarmegenvindings- og rensningsklimaanlægget i henhold til forberedelser på højt niveau.

 hospitalsluftbehandlingsenhed (5) hospitalsluftbehandlingsenhed (6)

Under forummet var HOLTOP supportpersonale på vagt for første gang i 24 timer.HOLTOP klimaanlægget var stabilt og fejlfrit, hvilket skabte et friskt, rent og behageligt mødemiljø for mødestedet og opfyldte med succes garantiopgaven i det vigtige forum.

hospitalsluftbehandlingsenhed (7)

HOLTOP Group hjælper "Smart Healthcare"

HOLTOP produkter er meget udbredt inden for det medicinske område, og HOLTOP har også deltaget i "Smart Healthcare" underforum aktiviteter.HOLTOP digitale intelligente frisklufthåndteringssystem har fået stor opmærksomhed.

HOLTOP digitalt intelligent frisklufthåndteringssystem gør luftbehandling på det medicinske område smartere og mere energieffektiv.Automatisk systemdrift, automatisk optimering, automatisk diagnose, automatisk påmindelse, energibesparelse og komfort er vigtige komponenter i grønt byggeri.

Projektreference:

hospitalsluftbehandlingsenhed (8)

Fuwai Hospital Chinese Academy of Medical Sciences (CAMS)

hospitalsluftbehandlingsenhed (9)

Beijing Jishuitan Hospital

hospitalsluftbehandlingsenhed (10)

Shandong Cancer Hospital

hospitalsluftbehandlingsenhed (11)

Tangshan Maternal and Child Health Hospital

hospitalsluftbehandlingsenhed (12)

Tianjin Central Obstetric and Gynecology Hospital

hospitalsluftbehandlingsenhed (13)

Folkehospitalet i Hebi

hospitalsluftbehandlingsenhed (14)

Chongqing Medical Universitys første tilknyttede hospital

hospitalsluftbehandlingsenhed (15)

Tianjin First Central Hospital

Under forummet fuldførte det digitale intelligente friskluftsystem fra Tianjin First Central Hospital leveringen og installationen, hvilket hjalp med at bygge et førsteklasses intelligent hospital.

HOLTOP – det første valg til smarte hospitaler

hospitalsluftbehandlingsenhed (4)


Indlægstid: 24-jun-2019